UCAZ Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Ma gandeam weekend-ul asta sa facem o iesire in zona Bertea (nu neaparat), ceva mai greu de preferat, deci, sa mergem cu masini cat de cat pregatite (Simex, troliu etc.).Scopul este sa ne distram, sa facem un gratar si sa ne punem masinile la munca, just like the old times. Acum, sincer, nu prea stiu traseele, deci, sunt deschis. Ceva idei? :) Editat Septembrie 5, 2013 de UCAZ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Iesire Sambata 07.09.2013 Ma gandeam weekend-ul asta sa facem o iesire in zona Bertea, ceva mai greu de preferat, deci, sa mergem cu masini cat de cat pregatite (Simex, troliu etc.).Scopul este sa ne distram, sa facem un gratar si sa ne punem masinile la munca, just like the old times. Acum, sincer, nu prea stiu traseele, deci, sunt deschis. Ceva idei? :) Merge sii fara simex ....? Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Iesire Sambata 07.09.2013 Si eu cu un prieten avem in cap sa plecam, avem 1 Patrol cu AT inaltat si un FJ cu AT si troliu....(cazare in hotel sper..) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UCAZ Postat Septembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Iesire Sambata 07.09.2013 De preferat, daca nu avem Simex, macar troliu, si daca nu avem troliu, macar Simex :) Iesirea as vrea sa iasa ceva mai greu si de aia zic ca ne trebuie macar una din cele doua, ori cauciucuri, ori troliu :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Iesire Sambata 07.09.2013 traseele din bertea-lutu rosu spre grohotis sint medii pe uscat si foarte grele pe noroi! atentie deci! traseele astea au de toate:pante accentuate,zone cu bolovani,o groapa enorma cu noroi tot timpul din care nu iesi decit troliat,ravene,sleauri mari etc. nu vreau sa va sperii dar nu cred ca AT-urile sint potrivite pe un astfel de traseu. minim MT. a mai fost cineva dintre voi pe acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UCAZ Postat Septembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2013 (editat) Re: Iesire Sambata 07.09.2013 traseele din bertea-lutu rosu spre grohotis sint medii pe uscat si foarte grele pe noroi! atentie deci! traseele astea au de toate:pante accentuate,zone cu bolovani,o groapa enorma cu noroi tot timpul din care nu iesi decit troliat,ravene,sleauri mari etc. nu vreau sa va sperii dar nu cred ca AT-urile sint potrivite pe un astfel de traseu. minim MT. a mai fost cineva dintre voi pe acolo? Eu am fost de mai multe ori pe Bertea si stiu ca este greu (de aia am si dat ca exeplu aceasta zona), dar, nu stiu traseele pe derost, si decat sa ne invartim in cerc, mai bine vine cu noi si o "calauza". Editat Septembrie 5, 2013 de UCAZ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UCAZ Postat Septembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2013 (editat) Re: Iesire Sambata 07.09.2013 Daca nu sunt doritori pentru iesire atunci amanam pe alta data. :) Editat Septembrie 6, 2013 de UCAZ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Iesire Sambata 07.09.2013 eu ies duminica,miine nu pot. vreau ceva prin valea doftanei,baiului sau grohotis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Iesire Sambata 07.09.2013 Eu as putea sa ies daca mai esti hotarat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate