Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire Sambata 07.09.2013

UCAZ

Postări Recomandate

Ma gandeam weekend-ul asta sa facem o iesire in zona Bertea (nu neaparat), ceva mai greu de preferat, deci, sa mergem cu masini cat de cat pregatite (Simex, troliu etc.).Scopul este sa ne distram, sa facem un gratar si sa ne punem masinile la munca, just like the old times. Acum, sincer, nu prea stiu traseele, deci, sunt deschis. Ceva idei? :) Editat de UCAZ
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire Sambata 07.09.2013

Ma gandeam weekend-ul asta sa facem o iesire in zona Bertea, ceva mai greu de preferat, deci, sa mergem cu masini cat de cat pregatite (Simex, troliu etc.).Scopul este sa ne distram, sa facem un gratar si sa ne punem masinile la munca, just like the old times. Acum, sincer, nu prea stiu traseele, deci, sunt deschis. Ceva idei? :)

Merge sii fara simex ....?

Defender 90 TD5
Link spre comentariu

De preferat, daca nu avem Simex, macar troliu, si daca nu avem troliu, macar Simex :) Iesirea as vrea sa iasa ceva mai greu si de aia zic ca ne trebuie macar una din cele doua, ori cauciucuri, ori troliu :)

Link spre comentariu

traseele din bertea-lutu rosu spre grohotis sint medii pe uscat si foarte grele pe noroi! atentie deci! traseele astea au de toate:pante accentuate,zone cu bolovani,o groapa enorma cu noroi tot timpul din care nu iesi decit troliat,ravene,sleauri mari etc. nu vreau sa va sperii dar nu cred ca AT-urile sint potrivite pe un astfel de traseu. minim MT. a mai fost cineva dintre voi pe acolo?

Link spre comentariu

traseele din bertea-lutu rosu spre grohotis sint medii pe uscat si foarte grele pe noroi! atentie deci! traseele astea au de toate:pante accentuate,zone cu bolovani,o groapa enorma cu noroi tot timpul din care nu iesi decit troliat,ravene,sleauri mari etc. nu vreau sa va sperii dar nu cred ca AT-urile sint potrivite pe un astfel de traseu. minim MT. a mai fost cineva dintre voi pe acolo?

Eu am fost de mai multe ori pe Bertea si stiu ca este greu (de aia am si dat ca exeplu aceasta zona), dar, nu stiu traseele pe derost, si decat sa ne invartim in cerc, mai bine vine cu noi si o "calauza".

Editat de UCAZ
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare