Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mobilfluid 424 ulei cutie de transfer

Rohhan

Postări Recomandate

Salutare tuturor

Am si eu un fotoliu cu motor GC WJ din 2002 2.7 CRD

A inceput sa trepideze la viteze mici in curbe stranse.....Dupa ce am sapat pe aici prin forum am aflat ca motivul este uleiul necorespunzator din Transfer Case...Putin ciudat faptul ca masina trepida toata doar de la ulei necorespunzator asa ca am fost la doctor si a desfacut o toata....Concluzia a fost ca totul arat ok la planetare si in diferentialul fata ......Curatat totul ,schimbat vaselina,inlocuit ulei (am pus un 80w90) numai ca problema persista ...

Acum vreau sa schimb uleiul din TC care cu siguranta nu a fost schimbat ever-ever de catre fostul propietar Dar n am bani de MOPAR NV247 si echivalentul este un Mobilfluid 424 dar nu gasesc decit la bidoane de 20L !

exista cineva care s a mai lovit de problema asta sa ma ajute cu o sugestie ceva??

S au chiar cineva care a cumparat deja Mobil 424si mai are ?

AjutorR ca vreau sa fac o iesire offroad si nu prea am curaj fara sa schimb uleiul asta pacatos

MULTUMESC

Editat de Astral
CREDENDO VIDES
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mobilfluid 424 ulei cutie de transfer

Ai desfacut ce nu trebuia. Problema este la diferentialul spate. Am mai discutat aceasta problema pe forum.

Aceasi problema am avut si eu. Am rezolvat-o dupa ce am schimbat tot interiorul de la diferentialul spate. Am scris de aceasta problema aici

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=46892 - aici gasesti si foto cu diferentialul demontat.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Adevarat!!

Am desfacut ce nu trebuie ...... dar nu in sensul la care te ai referit tu...

Problema nu era uzura discurilor de ambreiaj din diferentialul spate

Fostul propietar nu a schimbat never ever uleiul din diferentiale sau Cutia de transfer ..... Le am schimat frumusel apoi am facut un Transfagarasan cu tancul meu care tocmai implinea 200k de km si in nici o curba nu a zis nici pas .S-a comportat mai bine ca niciodata....

Asa ca problema-i rezolvata ...oricum multam pentru ajutor.!

CREDENDO VIDES
Link spre comentariu

Salut, acum am vazut topicl tau.

In diferentiale cu 80W90 o sa faci praf tot destul de rapid,din pacate.Merge fara probleme un castrol 75W-140,pentru LSD.

Pentru transfer ,este ulei special de GC WJ cu 2,7.ca multe alte consumabile,doar pentru masina si modelul asta.uleiul de la Jeepmania sau de la tipul cu magazin jeep de pe chei- vitan in Bucuresti.

Sper ca te-am ajutat macar acum.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Salut RZV

mersi pentru raspuns

In LSD am bagat castrol antislip 75W140 din acela cu aditiv antifrictiune ....80w90 am bagt in diferentialul fata care e unul simplu ...nu prea are ce sa distruga acolo dar oricum il schimb.....

In transfercase am bagat un inlocuitor la mopar care are caracteristice apropiate de 85W90 ar trebui sa fie bun dar as vrea sa mi spui si mie cam unde e magazinul asta de pe chei Vitan pentru Jeep pentru ca daca gasesc ceva acolo mai bun il inlocuiesc chiar azi

Oricum mersi frumos pentru raspuns

Bafta

CREDENDO VIDES
Link spre comentariu

Salut, uite ce este recomandat pentru transfer.Aproximativ1,6l intra,adica doua bidoane.

Spor la treaba. Pentu diff fata am pus tot 75W-140 Castrol LSD-un ulei mai bun cu aditiv si calitati superioare nu are ce sa strice.Si este oricum recomandat de producator daca nu ma insel pentru ambele diferentiale.:wink:

IMG_0464.JPG.96e3d305f1d774d80ff672b07bc5cf06.JPG

IMG_0465.JPG.e7108f2dc8307404fb7ab6e0f4c362de.JPG

Editat de Max

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare