Durasell Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Salutare colegi, Am citit cam tot ce am gasit pe acest forum dar un singur lucru nu am reusit sa aflu, ce parere aveti de cutiile atuomate care echipeaza modelel L 200 din 2004? As avea nevoie urgenta de cateva sfaturi de genu, hibe, fiabilitatea, crestere consum fata de cele manuale, cam tot ce se poate afla deaorece doresc sa achizitionez un L 200 automat dar nu am nici o informatie referiotare la aceste cutii, mai pe scurt sa fug de ele sau nu ? Multumesc si astept cu nerbadare si cu interes cateva raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: L 200 - 2004 - Cutie automata ma gandesc ca forumul acesta al posesorilor de L200 din UK ar putea sa iti fie mai de folos http://www.l200.org.uk/community/index.php?topic=21171.0 bafta la cautari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Durasell Postat Septembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: L 200 - 2004 - Cutie automata Multumesc de intentie dar sincer nu am gasit nimic relevant dar poate nu caut eu unde trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: L 200 - 2004 - Cutie automata Cauta un manual de service, sau gaseste pe alta cale ce cutie este montata pe modelele care te intereseaza. Dupa ce afli modelul cutiei poti sa faci cautari mai detaliate si mai concentrate. Forumul pe care ti l-am propus are o sectiune privata (numa pt membri) si una publica - asa ca fa-ti un cont si citeste si in sectiunea cealalta - daca nu ai facut asta deja. Daca nu ai gasit topicuri voluminoase despre belele cu cutia automata inseamna ca e posibil sa nu aiba asa niste bube mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 (editat) Re: L 200 - 2004 - Cutie automata Cutie de viteze automata L200 motor 4G63: R4AW2-6 Cutie de viteze automata L200 motor 4D56: V4AW-6 Editat Septembrie 9, 2013 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate