Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suzuki Vitara LWB Cutie viteze


Andreimelente
 Share

Recommended Posts

Salut! Sunt proaspat posesorul unei Suzuki Vitara LWB '97 V6 2000cm3 24v 136caluti. Am venit de la Brasov cu ea pana in Calarasi. Este prima mea masina SH, totodata si primul meu 4x4. Momentan nu am schimbat nimic la ea(ulei, filtre, etc), azi o sa ma duc pentru asta.

 

Problema mea este legata de cutia de viteze: pe parcursul drumului spre casa am descoperit un sunet metalic(parca sa zic de frecare metal/metal) in dreptul cutie de viteze dar doar in anumite trepte(in a IV este cel mai pronuntat, a V-a se aude/merge cel mai bine). Ce poate provoca acel sunet metalic? Si am mai avut o problema: am mers in marsalier si cand sa schimb I, efectiv nu a vrut sa intre in ea. In oras nu prea am service-uri specializate si nu prea stiu unde sa ma duc..de aceea am apelat la voi.

 

Va multumesc!

Edited by Andreimelente
Link to comment
Share on other sites

Re: Suzuki Vitara LWB Cutie viteze

 

Salut. Primul lucru pe care trebuie sa–l faci este sa verifici daca ai ulei in cutia de viteze pentru ca dupa simptomele descrise inclin sa cred ca nu prea exista ulei in cutie.Si odata cu asta ar fi bine sa schimbi toate consumabilele(filtre,uleiuri si chiar distributie daca este pe curea).Bafta.

Edited by chivu gabriel
NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU!
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use