lee99 Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 As dori sa propun infiintarea unui topic legat de service-uri sau ateliere locale.Adica sa fie o lista cu toate service-urile care se ocupa si de masini de teren nu numai de autoturisme obisnuite sau alte categorii de masini.Lista sa fie intocmita pe orase.Deci eu daca doresc sa caut vreun service local pentru reparatii,modificari etc. sa caut in lista respectiva.Aceasta sa aibe toate datele despre el:adresa,numar telefon,cu ce masini se ocupa.....detalii. Poate sa fie si lista cu persoane sau firma de tractari in cazul in care,Doamne fereste,ramai pe coclauri undeva si nu mai poti ajunge la civilizatie sau cel mai apropiat service. Se poate intampla ca cineva plecat in expeditie in alt oras sa necesite ceva ajutor,reparatie urgenta pana ajunge acasa in siguranta si daca persoana respectiva are acces la internet prin ajutorul unui smartphone acceseaza lista pentru a cauta cel mai apropiat service. Scuze daca exista asa ceva desi am tot cautat pe forum dar nu am gasit. Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Propunere topic despre ateliere/service-uri locale As dori sa propun infiintarea unui topic legat de service-uri sau ateliere locale... Vrei doar să propui, sau l-ai și înființat? :ha::h5:ha: Ideea e foarte bună. Baftă! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Propunere topic despre ateliere/service-uri locale As dori sa propun infiintarea unui topic legat de service-uri sau ateliere locale.Adica sa fie o lista cu toate service-urile care se ocupa si de masini de teren nu numai de autoturisme obisnuite sau alte categorii de masini.Lista sa fie intocmita pe orase.Deci eu daca doresc sa caut vreun service local pentru reparatii,modificari etc. sa caut in lista respectiva.Aceasta sa aibe toate datele despre el:adresa,numar telefon,cu ce masini se ocupa.....detalii. Poate sa fie si lista cu persoane sau firma de tractari in cazul in care,Doamne fereste,ramai pe coclauri undeva si nu mai poti ajunge la civilizatie sau cel mai apropiat service. Se poate intampla ca cineva plecat in expeditie in alt oras sa necesite ceva ajutor,reparatie urgenta pana ajunge acasa in siguranta si daca persoana respectiva are acces la internet prin ajutorul unui smartphone acceseaza lista pentru a cauta cel mai apropiat service. Scuze daca exista asa ceva desi am tot cautat pe forum dar nu am gasit. Personal nu ma mai intereseaza asa ceva. Am dedicat un site special pentru asa ceva si am vrut sa ii promovez gratuit exact asa cum propui tu pe localitati ca sa fie mai usor oricui sa gaseasca un service dedicat, tractari si recuperari, magazine specializate. Din pacate au fost extrem de putini cei care au raspuns solicitarilor mele desi, repet, inscrierea era gratuita. In conditiile acestea, dupa cateva luni, vazand ca nu este interes am anulat site-ul respectiv si il folosesc acum in alt scop. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Re: Propunere topic despre ateliere/service-uri locale Se poate intampla ca cineva plecat in expeditie in alt oras sa necesite ceva ajutor,reparatie urgenta pana ajunge acasa in siguranta si daca persoana respectiva are acces la internet prin ajutorul unui smartphone acceseaza lista pentru a cauta cel mai apropiat service. Scuze daca exista asa ceva desi am tot cautat pe forum dar nu am gasit. Uita-te in topicul de ajutor in offroad ...acolo gasesti multe ...date de contact ... Eu am ajutat si am fost ajutat ...deci treaba functioneaza ...Tot ce-ti trebuie este acces la net sau o agenda de telefon cu muuuulte numere (eu personal am de pe forum in jur de 1000 de nr de telefon iar in jur de 5-600 insi ii cunosc personal) :grin: Editat Septembrie 11, 2013 de Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Propunere topic despre ateliere/service-uri locale @Max: trist....nu inteleg de ce nu a mers...de ce nu a fost interes...probabil din cauza ca orice atelier,catusi de micut,dupa un timp dupa ce si-a format clientela nu mai are nevoie de reclama,desi scopul acestei liste nu e de publicitate. Nu stiu ce sa zic...eventual incercam sau mai bine zis incearca tu daca crezi sa faci un topic si sa se inscrie acolo cei cu service-uri dedicate.Eventual sa fie in partea de sus a paginii tot timpul in primele topicuri.Daca nu merge il inchizi. @Yonutz : tu esti arhicunoscut si cum ai zis ai ajutat si ai fost ajutat si asa ti-ai adunat cele cateva sute de contacte.Ceea ce e foarte bine deoarece sigur sunt multi care te pot ajuta. Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Propunere topic despre ateliere/service-uri locale Parerea mea este ca exista mecanici buni pentru 4x4 care nu au user pe forum si nici nu prea sunt familiarizati cu internetul. Suntem utilizatori ai forumului care putem beneficia de pe urma faptului ca useri care ii cunosc ii promoveaza. Asa mi-am gasit si eu in urma cu 3 ani cand mi-am luat Terano mecanic, cu care inca pastrez legatura. Desi el nu are user, este vestit intre utilizatorii Club4x4 fiind un mecanic excelent. vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate