suzimm Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Intrucat vreau sa trec de la samurai la toyota lj 7 am o rugaminte pentru cei ce sunt din zona maramures, baia mare daca ar putea sa imi ofere un drivetest( ca sa stiu in ce ma bag)cu masina din dotare...multumesc! audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Septembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: Drive - test LJ70 in Baia Mare, please ! Platesc motorina si dau si o palinca first class! audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Octombrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: Drive - test LJ70 in Baia Mare, please ! topocul se poate inchide...din pacate nu a existat nici un membru din mm care sa se ofere pt drivetest audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: Drive - test LJ70 in Baia Mare, please ! Week-end-ul care urmeaza va fi etapa la Baia Sprie, deci foarte aproape de tine si unde se vor aduna multe masini si poate unde vei gasi si un 70 cu un proprietar dispus la un drive-test...... Vezi banner-ul din stanga sus.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate