EMIL Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Salut tuturor! De curand a intrat in patrimoniu un Nissan Patrol 4.2 benzina, cutie automata si cu instalatie de gaz "de la mama ei". Utilajul este din 1993, a avut un singur proprietar si arata si merge neasteptat de bine pentru varsta ei. Are aproape 102,000 mile (reale). Intentia era initial de a o transforma intr-o masina de concurs pentru open sau extrem, dar acum, vazand cum arata si mai ales cum merge masina, ma mai gandesc daca am sa o tai sau am sa o vand cuiva care vrea sa aiba o masina de ture. Atasez niste poze. Editat Septembrie 11, 2013 de EMIL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: O noua achizitie! Nissan Patrol 4.2 benzina Frumoasa masina. Eu personal nu as taia-o. :) Merita facuta masina de tura din ea. Butelia de GPL e sub masina undeva, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Septembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: O noua achizitie! Nissan Patrol 4.2 benzina butelia este montata in locul rezervorului iar rezervorul afost redus si montat in stinga cardanului capacitatea este de 60 l gaz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: O noua achizitie! Nissan Patrol 4.2 benzina Felicitari pentru achizitie ! :h5 Benzinaru asta de 4.2 e impresionant si-mi aduce aminte de cel al lui Didone, de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69904-Nissan-Patrol-Y60-pick-up-HEAVY-DUTY-!&p=779195#post779195 Inainte de a-l taia, puteti sa treceti pe la Didone sa-l vedeti pe al lui ca si el avea in intentie sa-l faca de rally-raid..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Septembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: O noua achizitie! Nissan Patrol 4.2 benzina Multumesc pentru sfat, chiar am sa trec si sa ma consult cu Didone! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Re: O noua achizitie! Nissan Patrol 4.2 benzina Doamne,ce masina!Ahhh,vise umede ... Sa te poarte sanatos,Emil. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Aprilie 9, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2014 (editat) Re: O noua achizitie! Nissan Patrol 4.2 benzina Continuarea lucrarii. Piesele rezultate din dezmembrare, ce vor mai ramine din ele o sa le public in curind. S-a pus volanul in pozitia "corecta" : pe partea stanga ! :wink: Iar apoi a inceput constructia tubularei : Editat Aprilie 9, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: O noua achizitie! Nissan Patrol 4.2 benzina Si pe cand ma pregateam sa laud ce masina frumoasa si ce de dotari.... ups, flex, tevi.... din caroserie mai nimic. Oricum tot Patrol ramane si o sa iasa o super masina, asa ca spor la treaba, tu sa fi fericit in rest fiecare cu visele. P.S. unde o sa vedem pisele la vanzare, ma intereseaza si pe mine cate ceva. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Turbo4x4 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Re: O noua achizitie! Nissan Patrol 4.2 benzina Ce suspensie va primi masina? Avand in vedere ca va fi o masina de concurs va primi si diferential blocabil fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Aprilie 17, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: O noua achizitie! Nissan Patrol 4.2 benzina Da vreau sa iasa cit mai bine.Va primi si blocant fata si pentru inceput se va monta Profender fara a fi nevoie de modificari. In legatura cu piesele din dezmembrare nu am timp sa fac o lista curind. Pentru amanunte prefer contact telefonic la 0744561622.Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate