Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cutia de viteze transpira si face si picuri pe dedesubt.

MihaiK
 Share

Recommended Posts

Salut colegi, dupa ce am hotarat sa fac o gresare peste tot pe unde se cere la masinuta mea( pinin 1.8 l GDI) am decis sa ii fac o inspectie temeinica...

Toate bune si frumoase pana am tras un ochi pe sub masina la cutia de viteze.

Acolo am observat cutia transpirata si cu 2 picuri amarati care stateau sa cada...dupa treaba asta am sters picurii si am lasato,o zi, dupa exact 24 de ore la fel...2 picuri care stau sa cada.

Ce mia sarit in ochi a fost faptul ca am vazut cutia mai transpirata acolo unde intra bratucul acela mic de la ambreiaj in ea...

Daca cineva sa mai comfruntat cu asta il rog sa ma lamureasca si pe mine ce ar putea sa fie, cum sa evit problemele de genul acesta si mai ales daca trebuie sau nu sa schimb cutia de viteze( sper serios ca nu).

Ps. Pe la planetare nu curge am verificat burdufurile si sunt ok.

Re: Cutia de viteze transpira si face si picuri pe dedesubt.

Semeringul de la palier e de vina, daca am inteles eu bine si curge pe la imbinarea dintre motor si cutie, si pe langa parghia de la ambreiaj.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Re: Cutia de viteze transpira si face si picuri pe dedesubt.

Astazi am reusit sa ma uit mai atent pe acolo si da...semeringul de la palier...schimbat- rezolvat, e ok acuma, am sa ma uit din cand in cand sa vad daca mai curge/ se umezeste pe acolo.

Ma speriasem sa nu fie ceva mai grav dar se pare ca a fost un semering de 35 de lei.

Multumesc de raspuns.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use