Pleampa Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 (editat) Mtii Rodnei, din Saua Gajei inapoi spre Pasul Rotunda, dupa ce am vazut Lacul Lala Mare. Primele 10 minute sunt de la sosirea la locul de unde am plecat in drumetie si apoi intoarcerea, pe ploaie cu un stergator defect, dar dupa incalzirea din habitaclu am avut filmare curata. Am dat drumul la incalzire deoarece era frig si eram uzi la picioare. Pozele nu sunt in ordine cronologica ci aleatoare, sorry :old [video=youtube;GLX4-a-Q8n8] Editat Septembrie 12, 2013 de Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Mtii Rodnei Saua Gajei - pasul Rotunda In orice ordine ar fi pozele peisajele tot superbe raman. :h5 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Septembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: Mtii Rodnei Saua Gajei - pasul Rotunda Lacul Lala S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate