bogdan.sb Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Salut, deschid un nou topic deoarece am nevoie urgenta de indicatii cum sa montez clemele de prindere a placutelor de frana. Am mai scris pe un alt topic, dar se pare ca nu a citit nimeni, deci nu am raspuns. Sper ca un mesaj nou sa atraga atentia. Multumesc. Deci cum se monteaza clemele pentru fixarea placutelor (Daihatsu Feroza)? Cele de sus/ stanga (din foto) este clar, dar cele in chenar rosu, parca nu se potrivesc nicaieri, habar nu am cum sa le prind sau unde sa le bag ... Aveti ceva idei??? [ATTACH=CONFIG]189399[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Re: Cleme montat placute frana Salut, deschid un nou topic deoarece am nevoie urgenta de indicatii cum sa montez clemele de prindere a placutelor de frana. Am mai scris pe un alt topic, dar se pare ca nu a citit nimeni, deci nu am raspuns. Sper ca un mesaj nou sa atraga atentia. Multumesc. Deci cum se monteaza clemele pentru fixarea placutelor (Daihatsu Feroza)? Cele de sus/ stanga (din foto) este clar, dar cele in chenar rosu, parca nu se potrivesc nicaieri, habar nu am cum sa le prind sau unde sa le bag ... Aveti ceva idei??? [ATTACH=CONFIG]189399[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]189400[/ATTACH][/quote Salut, Si eu am aceeasi dilema ! Ma gandesc ca daca postarea este din 2013 ai reusit sa le montezi pana acum. As vrea sa stiu si eu cum ? sau daca ai gasit o alta metoda de fixare a placutelor fara sa zangane. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Septembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Cleme montat placute frana Salut, le-am montat, dar nu am rezolvat dilema. Le-am folosit doar pe cele care nu sunt in chenar si totul pare ok. Pe acelea stii sa le montezi sau atasez eu o schita? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Cleme montat placute frana Salut, le-am montat, dar nu am rezolvat dilema. Le-am folosit doar pe cele care nu sunt in chenar si totul pare ok. Pe acelea stii sa le montezi sau atasez eu o schita? Salut, Mi-ar prinde bine o schita. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Septembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Cleme montat placute frana Stau si ma gandesc cum arata, dar nu reusesc sa imi amintesc, ca sa pot face o schita. Pot sa fac o poza, dar doar saptamana viitore, deoarece acum sunt la serviciu si imediat cum scap, plec cu masina intr-o tura. Ca sa pozez astazi ar insemna sa astepte dupa mine cateva masini ... Pana atunci, uita-te in manual (eu nici asa nu-mi amintesc, decat daca as vedea efectif etrierul): http://www.warfs.org/daihatsu-manuals/F300-BR-Brake_System.pdf Pe http://www.warfs.org ai un manual complet. Succes si daca nu te descurci, o sa trimit poze saptamana viitoare asa cum m-am priceput eu sa le montez ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 (editat) Re: Cleme montat placute frana Aoleu din astea avea si Dacia Supernova, ma chinuiam si nu reuseam, am montat una gresit si mi-a facut sant in discul de frana :))).La Feroza l-am lasat pe mecanic sa se chinuie. @mvr la pagina 32 din pdf este ce te intereseaza. Editat Septembrie 4, 2015 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Cleme montat placute frana Aoleu din astea avea si Dacia Supernova, ma chinuiam si nu reuseam, am montat una gresit si mi-a facut sant in discul de frana :))).La Feroza l-am lasat pe mecanic sa se chinuie. @mvr la pagina 32 din pdf este ce te intereseaza. Multumesc Caphone, Am vazut dar tot nu inteleg 100% pana nu voi fi fata in fata cu etrierul si placuta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Cleme montat placute frana Multumesc Caphone, Am vazut dar tot nu inteleg 100% pana nu voi fi fata in fata cu etrierul si placuta ! Salut, Astazi am fost fata in fata cu etrierele si placutele. Am montat clemele mai mici si totul a fost OK. Clemele mari au ramas .... bonus ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Septembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Re: Cleme montat placute frana Salut, Astazi am fost fata in fata cu etrierele si placutele. Am montat clemele mai mici si totul a fost OK. Clemele mari au ramas .... bonus ! Cine stie la ce o sa trebuiasca vreodata :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate