M3f Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Acum 4 zile m-am hotarat sa il bag pe Samy al meu in reparatii datorita faptului ca la ultima iesire in teren am sesizat ca fata nu mai trage . Pentru asta am achizitionat niste MRL-uri pentru ca stiam ca e vina lor , si mai aveam de schimbat rulmentii pe fata stiind ca huruie de ma dadeau jos din masina.... cand m-am apucat de treaba ghiciti ca am mai gasit .... planetara dreapta (scurta) fata ruptaaaaaaaaaaaaa.. Am procedat dupa cum bine presupuneti la comandarea acesteia , de samurai bineinteles si de asemenea si o fuzeta , deoarece aveam o fuzeta ciudata cu doua brate spate /fata pt capete de bara .... totul bine pana aici ... Dupa venirea pieselor am trecut la montare si cea mai mare surpriza a fost sa constat ca planetara de samurai era mai scurta cu 1,5 cm pe toata lungimea ei cu cap cu tot si cu 3,9 cm la axul lung de planetara , fata de cea rupta si normal ca cea comandata nu ajungea pana in grup .......... CONCLUZIAAAAA puntea nu e de samurai FGM Ok m-am linistit si am plecat pe la magazine sa vad ce model si de la ce masina sunt.... alta surpriza ... la toate magazinele nu au stiut sa o gaseasca CONCLUZIA .... piesa adusa de extraterestri .... dimensiunile planetarei rupte : lungime totala cu capul planetarei --- 55,5 cm lungime ax cap de planetara ----- 11,5 cm si 26 dinti lungimea axului mare de planetara cu gulerul pt semering ---- 37 cm si 22 dinti canelul pt siguranta de pe axul capului de planetara nu este la capul axului de planetara ca la samy ci la terminatia dintilor de pe ax ??? WTF Lamuritima va rog si pe mine va rog ..... CE MAMA DRACULUI FEL DE PLANETARA IMI TREBUIE ? SI CE FEL DE PLANETAR , FUZETA SI IMPLICIT PUNTE AM AVUT EU MONTATE PE MASINA??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: Provenienta planetara Samurai masina ta are punti de JIMNY deoarece este din 99 daca nu ma insel,de aceea are si sfera ciudata cum zici tu ca bara de conexiune vine in spatele puntii,si cea de directie in fata suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
M3f Postat Septembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: Provenienta planetara Samurai Bara de directie intradevar vine in fata puntii dar culmea e ca pe stanga am fuzeta si planetara de samurai ...........iar masina e din 96 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: Provenienta planetara Samurai eu as zice ca este o combinatie de punte de sj71 cu fuzete de sj80. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
M3f Postat Septembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: Provenienta planetara Samurai Poate are careva un cod dupa care sa gasesc planetara ..dupa cate inteleg ar fi vorba de planetara de Jimny ...???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
M3f Postat Septembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Re: Provenienta planetara Samurai Sa inteleg ca samuraiul pe elicoidale dupa 1996 au planetarele de dreapta mai lungi decat predecesorii sai??? Si ca sunt aceleasi ca la Jimny ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate