Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Terrano II KA24E 2.4i

Sony

Postări Recomandate

Re: Terrano II KA24E 2.4i

Salut,

multumesc pentru raspunsuri. am mai citit intre timp si am ajuns totusi la urmatoarea concluzie (te rog sa-mi spui daca e eronata). pe spate exista un diferential de tip LSD (nu e cel mai fericit diferential :) ), care inteleg ca astazi (cand am ramas suspendat atat cu roata din stanga fata, cat si cu cea din stanga spate) ar fi trebuit sa faca ceva:P sa blocheze mai mult sau mai putin roata care se invarte (stanga spate), astfel incat cealalta sa se invarta. cel putin asa facea dupa reparatia minunata de la Badsi. Nu caut gratis, insa la Badsi nu ma mai duc, deoarece mi-au facut un inventar de piese (vezi Doamne bate nu stiu ce la directie, desi sincer nu bate nimic, tine drept, etc - mentionez ca simt cel mai mic joc al casetei de directie sau al altui element de directie), inventar al carei sume se situa pe la vreo 4000 EUR, adica dublul valorii masinii :)

cine poate repara sau diagnostica OK acest LSD ? poate ca nu are ulei, poate are ulei prost, etc.. De acesti Edicom (edicomautoservice97.ro) ati auzit cumva?

Multumiri anticipate!

Stimate ACID ,

in primul rand sfatul meu a fost mai mult decat pertinent si il consider normal in continuare

1. ai fost la BADSI si ti-au rezolvat problema , atunci de ce nu mergi tot la ei ???

service MOCA nu cunosc

2. atata timp cat tu dai vina pe blocantul spate , e mai mult decat firesc sa-ti spun intai sa inveti ce e aia 4x4 si ce ai tu pe masina !

de abia apoi poti sa tragi concluzia ca nu functioneaza ceva !

3. reparatii si diagnoza prin net , sms , focuri , e cam greu sa gasesti

vad ca esti baiat mare , asa ca sunt convins ca te vei descurca

bafta

Nissan Terrano II 2.4i
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Terrano II KA24E 2.4i

iti reamintesc ca esti baiat mare si ai acest forum la indemana cat si pe varu goagal :)

chinuie-te tu singur sa cotesti despre LSD cat mai mult , pt ca o sa-ti fie folositor si o sa fii incantat ca ai inteles singur ce face si cum face

1. si daca BADSI ti-a facut deviz de 4000 euro , CE ??? esti obligat sa schimbi tot ce zic ei ??? evident ca nu...schimbi ce crezi TU de cuviinta

in alta ordine de idei ei sunt oarecum obligati sa-ti faca un control amanuntit , ceea ce ar trebuii sa te multumeasca

2. cu uleiul nu poti decat sa il schimbi cu altul nou , altfel nu ai de unde sa stii ce este acolo...

3. sunt convins ca 4x4 la tine functioneaza corect , ca ai ramas inzapezit , este altceva ....mai raman si alte masini mai pregatite , depinde de multi factori..

mai e pe aici pe forum un coleg Yonutz , care din cate stiu te poate ajuta

scrie-i si poate va intelegeti si la timp si la bani

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare