Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Hilux '99 - geamuri electrice + aer conditionat din dezmembrari

sweeper

Postări Recomandate

Deci muierea, posesoare de Ford Mondeo limuzina full option, model 2008, stramba din nas la ideea de a avea Hilux fara aer conditionat. Se poate pune asa ceva, provenit de la dezmembrari, pe un Hilux double cab model '99? Nu de alta, da' in frumosu' Prazburg, capitala Oltenistanului, aeru' conditionat se pare ca-i must have, daca vrei sa nu ti se topeasca creieru'.

Si daca tot umblu la dezmembrate, pot sa instalez geamuri electrice? De preferinta cu tot cu usile aferente, ca nu m-a facut mama surubar.

:wtf1:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Hilux '99 - geamuri electrice + aer conditionat din dezmembrari

Si eu am aceeasi problema dar , sunt de la tara si imi place asa.

Nevasta nu comenteaza "penca" stie ca este masina mea de joaca si as face moarte de om pentru fierul asta.

Cel care mi-a vandut masina m-a avertizat ca nu o sa gasesc la dezmembrari nimic si asa si este.

Daca te-a muscat off-road-ul musai sa fi surubar!

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Bre, e cu dus si intors. La mine o sa fie cam masina de lucru, ca-s tehnician topograf, si am nevoie de carat jucariile de colo-colo. Ingineru' meu e mai batran, pe la vreo 60 si are probleme de sanatate. Cum omu' e super ok, incerc si eu sa ii ofer nitzel confort, si lui si mie, si dupa vara asta, cand aici a fost iadu' pe pamant, cam simt nevoie de aer conditzionat. De-aia ziceam, poate reusesc sa adaptez ceva de pe la Hilux Surf, macar usile.

Link spre comentariu

Din cate am inteles AC se poate adapta de pe Surf dar cu unele modificari. De la verisoara ei se potrivesc rotile, motorul, cutia si sasiul.

Din caroserie nu te poti lipi de nici o piesa.Daca stiu altii ceva sa ma contrazica.

De unde ai achizitionat-o si cand?

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Germanistan, Berlin, acu' o luna juma'.

Referitor la geamurile electrice, pot sa-i bag motorasele de la Surf si comanda, da' nu stiu daca are cablaraia care sa poata controla toate 4 usile de pe panoul de la cotul soferului.

Alternativa ar fi sa caut asa ceva:

http://bluewiremotorsport.com/products/toyota-hilux-ute-hiace-van-power-window-kit-2d

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare