Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masina modificata masiv vs. masina modificata moderat in offoad - care e potrivita?

Yonutz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Masina modificata masiv vs. masina modificata moderat in offoad - care e potrivita?

Daca discutam dpdv economic,ramane doar masina modificata. Daca vrei adrenalina,atunci o modufici masiv rau.

Gresit....

Adrenalina si cu o masina standard + gume pe aceeasi inclinatie cu copaci sa te tina la nevoie unde una cu suspensie, gume,rollcage si alti 3000E investiti face acelasi lucru.garantez mult mai multa adrenalina la cea standard pt ca la aia preparata stai linistit ca daca faci tumba scapi garantat,la cealalta....

Vorbesc din experienta pt ca am avut ocazia sa ma pun in cap de 2-3 ori in regim de concurs.....senzatie,adrenalina si morcovi au fost cind nu aveam rollcage,si ne dadeam cu o Toy 70 cu gume, troliu, si OME...... dupa tumba am fost a 6 si ultima masina care a terminat concursul din 28 de inscrisi.-O Bucovina cu rupere de nori acum citiva ani....

PS: prima parte este evaluata privind masina de la avatarul tau... .. si experimentind un Sami standard + simex in WE...

Deci?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Masina modificata masiv vs. masina modificata moderat in offoad - care e potrivita?

@gnok: fix despre asta este vorba. care urca mai sus, care pluteste mai bine, care termina traseul mai repede... dupa buget :x

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

:old

... dupa buget :x

De fapt ...degeaba vrei/iti place, daca nu ai cu ce (la buget ma refer)...si atunci te adaptezi/iti adaptezi stilul daca suna mai bine - la ceea ce ai...ca offroad potrivit dotarii gasesti slava domnului...:grin:

Sau pe romaneste...defineste ce tip de offroad vrei/iti place sau cum zicea @air_wolf, ce buget ai si vei stii ce masina sa iti faci...modificata masiv sau moderat offroad...oricum e un cerc vicios alesul asta intre masini...ai una moderat si vrei mai mult ..canci, ai una extrem...adio street legal...si atunci implicit revii la ati alege stilul si masina dupa buget...bafta...:sp

P.S....cred ca mi-ar trebui vreo 3 tipuri de masini de offroad ca sa imi satisfac toate poftele legate de asta...una de tura, una de extrem si una de ''offroad - look a like'' pentru oras...si inca mai am idei...:))))

• Like 1
Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Pot sa fac o paralelă?

Ferrari vs Audi A oricare. Ajung amândouă acolo. Prima cu alte costuri. Dar si alte senzatii. La off road e posibil chiar să nu poată ajunge amândouă, cu toate troliile din lume. Oricum, mie personal nu îmi place să mă troliez. Să merg cu liftul prin pădure si altul să treacă pe roti pe lângă mine.

Dacă as avea bani, as modifica maxim. Mă uit la aia care au, si imi place că am la ce ma uita. In topicul asta s-au pus niste filmulete, gen ferrari. Nu e palpitant sa vezi una stock troliindu-se 10 minute. Parca e altceva cand urcă pe rotile ei...super modificate.

PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu

Gresit....

Adrenalina si cu o masina standard + gume pe aceeasi inclinatie cu copaci sa te tina la nevoie unde una cu suspensie, gume,rollcage si alti 3000E investiti face acelasi lucru.garantez mult mai multa adrenalina la cea standard pt ca la aia preparata stai linistit ca daca faci tumba scapi garantat,la cealalta....

Vorbesc din experienta pt ca am avut ocazia sa ma pun in cap de 2-3 ori in regim de concurs.....senzatie,adrenalina si morcovi au fost cind nu aveam rollcage,si ne dadeam cu o Toy 70 cu gume, troliu, si OME...... dupa tumba am fost a 6 si ultima masina care a terminat concursul din 28 de inscrisi.-O Bucovina cu rupere de nori acum citiva ani....

PS: prima parte este evaluata privind masina de la avatarul tau... .. si experimentind un Sami standard + simex in WE...

Deci?

Senzatie tare in off road este si cand vinzi tot ce ai si nu ajung banii sa dai datoriile acumulate pentru constructia unei super masini .Am vazut in totii acesti ani destule persoane in situatii similare .Off roadul adevarat este cel pe care sil permite fiecare.

Link spre comentariu

@liviu

Foarte curat spus ...mi-as permite sa completez ...offroadul cel mai frumos este cel pe care si-l permite fiecare. Deja cand se sare peste aceste limite ...ptr a arata sau a demonstra ceea ce de fapt nu poti face ...no coment ...ce iese! Practic toata povestea iese din tiparul hobby-ului si se inscrie direct la extrem(a) prostie! :wink:

...valabil si la masina chestia asta!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare