Ieddy Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Salutare !! Vreau sa achizitionez un MK2 GLS din '93 si este adusa din Italia ca autoutilitara. Actualul propietar nu stie sa-mi spuana ce norma de poluare are. Daca e euro2, euro1 sau non-euro. Ceea ce pe mine ma framanta cel mai mult pt ca nu stiu in cazul asta ce taxa o sa platesc. Imi poate spune cineva cum pot afla norma de poluare a masini pana sa ajung la RAR cu ea ? Va multumesc mult!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ieddy Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Cum stabilesc norma de poluare a masinii ? MK2 GLS din '93 Am ajuns la RAR (printr-o relatie) cu o copie dupa cartea masinii din italia si cei de acolo mi-au spus ca e NON-EURO. uitandu-ma eu pe carte si ce am mai citit pe forum-uri codul 94/12CEE este incadrat in tabelul EURO 2.. Ce sa mai cred acum.. e sau nu NON-EURO? :))) PS: Sistemul nostru din Romania loveste din nou... :uameni si :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Cum stabilesc norma de poluare a masinii ? MK2 GLS din '93 Actuala taxa de poluare este identica pentru non euro/euro1/euro 2. Asa ca nu te mai agita degeaba in directia asta. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ieddy Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Cum stabilesc norma de poluare a masinii ? MK2 GLS din '93 Actuala taxa de poluare este identica pentru non euro/euro1/euro 2. Asa ca nu te mai agita degeaba in directia asta. Te contrazic.. am specificat ca masina este AUTOUTILITARA si daca mi-o incadreaza la euro2 taxa este 500 euro, pt euro1 taxa este 1000 si pt non euro taxa sare la 2200 euro... Corect? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Re: Cum stabilesc norma de poluare a masinii ? MK2 GLS din '93 Masina are catalizator? Daca are, sunt sanse sa fie montat ulterior si transformarea din non-euro in euro 2 sa fi fost facuta in carte de autoritatile din tara respectiva. RAR-ul cauta in baza de date si vede cum era masina cind a iesit din fabrica. E greu sa-ti recunoasca transformarea din non-euro in euro 2, eu am facut asta dar au trebuit o gramada de acte. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ieddy Postat Septembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2013 (editat) Re: Cum stabilesc norma de poluare a masinii ? MK2 GLS din '93 Masina are catalizator? Daca are, sunt sanse sa fie montat ulterior si transformarea din non-euro in euro 2 sa fi fost facuta in carte de autoritatile din tara respectiva. RAR-ul cauta in baza de date si vede cum era masina cind a iesit din fabrica. E greu sa-ti recunoasca transformarea din non-euro in euro 2, eu am facut asta dar au trebuit o gramada de acte. Nu stiu daca are catalizator sau nu, am mai observat ca initial a fost M1 la prima inmatriculare si ulterior modificata in N1.. In fine, imi bat capul degeaba cu masina asta, renunt la ideea de alergatura degeaba si o sa caut alta masina.. Va multumesc pt sfaturi Editat Septembrie 20, 2013 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate