Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bine v-am gasit

Vizitator alias75

Postări Recomandate

Vizitator alias75

Numele meu e Martin , sunt din Bucuresti, ardelean la origini.am ajuns sa vizitez acest forum, pe care il gasesc ca fiind fascinant, prin membrii sai si tot ceea ce reprezinta, ca urmare a unui accident de motocicleta.

m-am hotarat sa renunt la doua roti, si cea mai apropiata optiune pe sufletul meu, a fost exact ceea ce faceti voi.

ps: lucrez pentru Stihl Romania, asadar va stau la dispozitie cu orice informatie si nu numai... :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bine v-am gasit

serus

bine ai venit

ce sa-mi iau, stihl sau husvarna?

vreau sa eliberez drumurie cand e groasa treaba, deci nu stiu cat de mari si cat de multi vor fi.. ce crezi ca ar trebui sa cumpar ?

merci

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator alias75

Re: Bine v-am gasit

serus

bine ai venit

ce sa-mi iau, stihl sau husvarna?

vreau sa eliberez drumurie cand e groasa treaba, deci nu stiu cat de mari si cat de multi vor fi.. ce crezi ca ar trebui sa cumpar ?

merci

MS 170 cu lama de 35, e cea mai mica si potrivita pt utilizari de acest gen.ai consultanta, service si piese in orice magazin. iti recomand sa cauti Fox Impex din arad.

cu bine,

M.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare