marius i Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Salutare prieteni ! Rascolesc de o saptamana internetul dupa documentatie, poze, postari in cea ce priveste carburatorul AISAN din dotarea Samuraiului meu SJ 413 din '87.Am gasit unele surse dar modelul de carburator AISAN gasit de mine este doar asemanator si nu 100 % la fel cu ce am eu pe masina Una ar fi asta : .Nu corespund pozelor cateva vacumuri iar socul automat e diferit, mie parca imi lipseste un corp din el care are si un vacum. Cand am luat masina, carburatorul era demontat si l-am montat la la loc folosindu-ma de asemanarile din topicul mai sus mentionat dar nu sunt sigur de ce am facut. Ma duce gandul sa nu cumva sa fie un carburator de pe alta masina gen Toyota, Vitara etc. Nu am experieta cu carburatoarele de Samurai asa ca atasez cateva poze cu carburatorul meu si montajul vacumurilor facut de mine. V-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta sa descalcesc problema. Daca puteti atasa ceva poze cum sta treaba la voi cu conectarea furtunaselor ar fi grozav. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Re: Carburator AISAN, Samurai SJ 413, 47 KW. Va rog aruncati o privire la poze si un sfat ! Salut! Vezi daca te ajuta asta: carb1.pdfcarb2.pdfcarb3.pdf 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius i Postat Septembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: Carburator AISAN, Samurai SJ 413, 47 KW. Va rog aruncati o privire la poze si un sfat ! Merci teddybear ! Din pacate nu e modelul meu de carburator. Cred ca e un carburator Hitachi si documentatia provine din service manualul masinii, varianta americana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 (editat) Re: Carburator AISAN, Samurai SJ 413, 47 KW. Va rog aruncati o privire la poze si un sfat ! Salut, Am eu documentatia completa a carburatorului insa este parte a intregului manual si are 261Mb. Incearca sa-l iei de aici: in cel de holden drover http://www.suzukiinfo.com/sierra/holdendrover1985servicemanualqbseries.pdf Editat Septembrie 24, 2013 de yknot 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius i Postat Septembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2013 (editat) Re: Carburator AISAN, Samurai SJ 413, 47 KW. Va rog aruncati o privire la poze si un sfat ! Merci dar nu e nici asta.Il aveam. Seamana cel mai mult, fiind tot un AISAN dar cu unele diferente. La mine si pe galeria de admisie sunt alte gauri, furtunase, alte dispozitive. Socul automat la mine are un singur corp iar aici doua cu alte furtunase, valve, supape etc. Atasez niste poze comparative poate se prinde cineva despre ce e vorba. Cele alb-negru sunt din service manual. Editat Septembrie 25, 2013 de marius i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: Carburator AISAN, Samurai SJ 413, 47 KW. Va rog aruncati o privire la poze si un sfat ! pe el nu scrie nimic? trebuie sa aibe o serie, un model. eventual pune VIN-ul masinii sau cauta tu dupa el si vezi ce rezulta. AISAN s-au pus pe toyota, pe suzuki si mai ales pe foarte multe modele. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius i Postat Septembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2013 (editat) Re: Carburator AISAN, Samurai SJ 413, 47 KW. Va rog aruncati o privire la poze si un sfat ! VIN - JSA0SJ50000160584 . Am cautat dupa VIN dar nu am gasit nimic. Are o serie pe o placuta de aluminiu montata cu un surub - 83090, iar pe corpul carburatorului scrie asa AISAN - 7 E 26. Am vazut ca genul asta de soc automat cu un singur tub de vacum il mai are Suzuki Swift din '85, dar in rest e diferit si asta. Nu as vrea sa ajung la carburator de Dacie, sper sa gasesc aici un raspuns... Aici link-ul catre pozele cu carburator de Swift http://www.teamswift.net/viewtopic.php?f=22&t=49343 Editat Septembrie 25, 2013 de marius i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 (editat) Re: Carburator AISAN, Samurai SJ 413, 47 KW. Va rog aruncati o privire la poze si un sfat ! weber sau de toyota. oricum, este un 2B (2 barrel). acum sa vedem si modelul. uite aici pare sa aibe un model similar cu al tau. fa-ti cont si intreaba pe nenea ala ce carb are. bafta. Editat Septembrie 24, 2013 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius i Postat Septembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2013 (editat) Re: Carburator AISAN, Samurai SJ 413, 47 KW. Va rog aruncati o privire la poze si un sfat ! Si postul asta il stiu, dar nu e ce caut. Acesta are doua parti si doua furtunuri la dispozitivul de vacum al socului automat. E identic cu cel din pozele alb negru din service manual, dar nu e ca al meu. :( Editat Septembrie 25, 2013 de marius i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius i Postat Octombrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Re: Carburator AISAN, Samurai SJ 413, 47 KW. Va rog aruncati o privire la poze si un sfat ! Ok, am rezolvat-o singur. Am o varianta de carburator AISAN ce nu apare in manualele service dar prin studierea celorlalte modele de AISAN care apar in manuale si cu ajutorul unui australian i-am dat de cap. Mai jos schema de conectare a vaacumurilor in caz ca se mai loveste cineva de problema asta. Cu precizarea ca indicatia de canister e vacumul socului de fapt. Editat Octombrie 5, 2013 de marius i 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emoboy250 Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 Re: Carburator AISAN, Samurai SJ 413, 47 KW. Va rog aruncati o privire la poze si un sfat ! Salut forumisti!Imi poate spune si mie cineva unde vine acea tija din spatele clapetei de acceleratie de la carburator. La mine vad ca sta "in aer",nu este legata de nimic si nimic nu o misca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Re: Carburator AISAN, Samurai SJ 413, 47 KW. Va rog aruncati o privire la poze si un sfat ! uite unde ar trebui sa fie parghia aia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emoboy250 Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Re: Carburator AISAN, Samurai SJ 413, 47 KW. Va rog aruncati o privire la poze si un sfat ! Multumesc mult,@quick!Nu aveam cum sa-mi dau seama ca vine tocmai acolo si chiar nu-mi pot explica cum a ajuns la mine asa.Tare ciudate mai sunt carburatoarele astea,nu ai de unde sa sti ce sunt toate mini-reglajele de pe ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate