gabi ostache Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 recent am facut o revizie generala puntilor fata spate la Terrano R20. M-am lovit de ceva dificultati in a gasi piesele asa ca postez aici schemele cu coduri...poate ajuta pe cineva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 Re: schema articulatii fata spate+ coduri Nissan Terrano 2 R20 daca vrei codurile pieselor , da-mi VIN-ul si le identific Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Octombrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: schema articulatii fata spate+ coduri Nissan Terrano 2 R20 multumesc. codurile sunt cele din foto...tocmai din acest motiv am postat asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: schema articulatii fata spate+ coduri Nissan Terrano 2 R20 alea nu sunt codurile de piesa :) alea sunt Part-Code din care se afla Part-Number Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate