allex.ghise Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Salutare tuturor. M-am hotarat ca, daca tot m-am apucat de ciopartit si reconstruit un Pajero 3.0 V6, sa postez si aici pe forum cateva poze si idei despre ce vreau eu sa fac. In primul rand sa va prezint putin istoria masinii: Anul asta in primavara, am achizitionat impreuna cu un prieten un Pajero 3.0, 150 CP, din '91, in ideea de a avea o masina de rupere, cu care sa ne dam in teren, fara sa ne pese daca se indoaie. Masina arata initial cam asa: (faceti abstractie de fata stearsa a celui de la volan, dar e singura poza pe care am gasit-o cu masina intreaga si nu stiu cine era in ea) Dupa cateva ture mai hard si o prieteneasca, am constatat ca nu mai prea putem deschide usile si ca pasagerul din dreapta trebuie sa se tina bine de manerul de pe plafon, ca sa nu cada prin podea si astfel pajero a ajuns in stadiul asta: Diseara o sa fac niste poze cu stadiul in care se afla acum masina, si o sa va povestesc mai multe despre lucrare. Club 4x4 Cugir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allex.ghise Postat Septembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Re: Pajero 3.0 V6 Pozele promise: Club 4x4 Cugir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Re: Pajero 3.0 V6 Prinde contur frumos Sandele. Abia astept sa il vad la noroi pe meleagurile noastre daca nu am ajuns eu pe ale voastre. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kky Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Re: Pajero 3.0 V6 Nu pot decat sa va urez MULT SUCCES si sa nu uitati sa puneti poze cu toate etapele transformarii. :) Bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allex.ghise Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 (editat) Re: Pajero 3.0 V6 Am mai avansat putin: Editat Aprilie 12, 2014 de Astral Club 4x4 Cugir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Pajero 3.0 V6 Tare:h5, astept cu nerabdare continuarea:wink: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allex.ghise Postat Aprilie 9, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2014 (editat) Re: Pajero 3.0 V6 Din lipsa de timp nu am mai prea facut mare lucru la masinuta, insa ne-am reapucat de treaba. Saptamana asta o coloram si mai ramane de facut instalatia electrica. Atasez doua poze cu masina in starea actuala, cu rotile ce vor ramane pe masina (Simex 36x12.5R15) Editat Aprilie 12, 2014 de Astral Club 4x4 Cugir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allex.ghise Postat Aprilie 12, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2014 (editat) Re: Pajero 3.0 V6 Nume de cod: TROCAJERO Editat Aprilie 12, 2014 de Astral Club 4x4 Cugir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allex.ghise Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Re: Pajero 3.0 V6 Stadiu aproape final Club 4x4 Cugir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Re: Pajero 3.0 V6 Sandel ,nu fi zgarcit mai baga niste poze si detalii. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan hd Postat Aprilie 20, 2014 Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Re: Pajero 3.0 V6 Felicitari! O vedem in actiune la Orastie? Transsylvania Off Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 20, 2014 Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Re: Pajero 3.0 V6 Felicitari! O vedem in actiune la Orastie? Tineti secret Orastie sau ne dati si noua un semn poate pe PM[data etc.] Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allex.ghise Postat Aprilie 20, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Re: Pajero 3.0 V6 @Pinti, nu prea am ce sa lamuresc pt ca nu prea am facut mari modificari de functionalitate masinii... Singura modificare in transmisie este reductorul in care am schimbat pinioanele de Low cu unele de pe un 2.5 MK1, obtinand o reductie foarte mare, astfel incat pot duce fara nici cea mai mica problema roti de 37". Suspensie e standard, motorul la fel, troliu interior in spatele scaunului din dreapta, scaune sparco, centuri 4 puncte, rollcage imbracat in tabla de 1.3, roti Simex extreme trekker 36x12.5R15. Si elementul surpriza: masa totala cu plinul de benzina 1150 kg. @Stefan, cu siguranta ne vedem la orastie. Club 4x4 Cugir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allex.ghise Postat Aprilie 20, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Re: Pajero 3.0 V6 Tineti secret Orastie sau ne dati si noua un semn poate pe PM[data etc.] 17-18 mai prieteneasca la Orastie Club 4x4 Cugir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate