Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

schimbare saboti frana samurai...HELP!

samurai_X

Postări Recomandate

Re: schimbare saboti frana samurai...HELP!

Salutare tuturor! Vreau sa imi schimb sabotii de frana la samuraiul meu si nu reusesc. Am desfacut cele 4 piulite care tin tamburul,am desfacut cablul de la frana de mana si tot nu reusesc sa scot tamburul. Mai trebuie sa desfac si altceva?

Nu mai ai altceva de desfacut. Insista, trebuie sa iasa.

Editat de Roskat
Go big or go home.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: schimbare saboti frana samurai...HELP!

In cazul in care nu ai intervenit de ceva timp la sistemul spate de franare, mai mult ca sigur tamburul este blocat pe saboti. In general sabotii, in timp, "mananca" din tambur, creand o buza pe acesta, iar sistemul automat de reglare a sabotilor se tensioneaza pentru ai tine apropiati de tambur. De aceea, acum cand vrei sa il dai afata, ai dificultati in a reusi. Insista cu ciocanul pe tambur,lovituri succesive opuse la 180 grade, pana vezi ca incepe sa se miste. Daca are un comportament elastic tamburul, atunci el este desprins de pe planetara, se tine doar in saboti. Oricum ideea este sa ii schimbi, intr-un final o sa iasa, intregi sau rupti, nu au incotro. Poti lovi tamburul, dar tamburul, nu tabla de protectie, fara probleme, cu ciocan de 2kg.

Spor la schimbat!

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare