Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Veveriţa OKOS-ă

colatag

Postări Recomandate

Până la urmă,după lupte seculare :banana care au durat aproape un an,i'aca am reuşit să pun pe picioare pe OKOS-a asta :ha: OKOS-ă vine de la număr.Deja am făcut vreo' căteva sute de killometri cu ea,am încercat'o şi pe noroi,şi chiar dacă are motoru' de 1000 sunt foarte încântat de ea.Mai am unele mici reparaţii de făcut,la puntea faţă şi spate,inainte de a intra în iarna.Cam asta ar fi tot.Vedeţi din poze ce a ieşit.P1320259.thumb.JPG.0ba4296cadf1d1720c09307f3f2fac7c.JPGP1320261.thumb.JPG.67078cf2a216cf067256394f7af00cc4.JPGP1320263.thumb.JPG.eea18da94cd26aad3edc428c49b9b5d5.JPGP1320260.thumb.JPG.03548373b29df74c1bdce7d71f555203.JPGP1320262.thumb.JPG.ebc3f95140af771ace49b902af06f7c2.JPG

Mai am nevoie de câteva sfaturi referitor la diferenţialul blocabil pentru că nu ştiu in ce poziţie se activează maneta dintre scaune :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Veveriţa OKOS-ă

se trage in sus si se invarte pt a o fixa pe pozitie...sfatul meu este sa nu o folosesti decat cand chiar ai nevoie. pt ca din ce am vazut pe forum este destul de fragila constructia blocajului si de multe ori se strica mecanismul...daca nu este stricat deja...

frumos samurai, bafta

Link spre comentariu

.........

Mai am nevoie de câteva sfaturi referitor la diferenţialul blocabil pentru că nu ştiu in ce poziţie se activează maneta dintre scaune :ha:

Sigur ai diferential blocabil....?

Sau te referi la schimbatorul cutiei de transfer ?

Link spre comentariu

Sigur ai diferential blocabil....?

Sau te referi la schimbatorul cutiei de transfer ?

ultimele versiuni de SJ410 si primele de SJ413 au fost dotate din fabrica cu un fel de blocant mecanic dar care a fost gandit de fabrica ca o anexa pentru frana de mana.

ca idee este bine conceput, dar materialele folosite sunt foarte slabe, iar la o utilizare in offroad dintii se tocesc nepermis de repede.

1606242323_BHEPCPrint.thumb.jpg.4c04cafa61942fe563b401c3a00e6f13.jpg

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

eu am 413 din 85 si am diferential blocabil....de folosit nu l-am folosit niciodata, decat cand am luat masina, pe intuneric, l-am verificat si parea sa mearga, la deal si pe namol cu o lanterna mi s-a parut ca merge in rest de atunci nu l-am mai folosit....si acuma am si cablu rupt dupa ce mi l-a retezat o foaie de arc care s-a rupt...

minitehnicusro mersi tare mult pt schita, de mare ajutor chiar aveam nevoie sa o analizez putin inainte sa ma apuc de desfacut...ca de obicei un mare domn....apropo firele de curent care duc de la diferential in bord(pt martoru de diferential blocat) nu ai habar unde se leaga? si alea sunt rupte(asa am luat masina) si nu gasesc unde se leaga sub masina...cam poluam topicul omului, scuze....

Editat de quick
Link spre comentariu

Ti-a iesit f frumos,dar ai grija cu cablu ala,daca e rupt blocantul ramane cuplat si poti sa-l strici pe asfalt.Mai concret,daca ai rupt cablul este ca si cum ai fi eliberat blocantul,adica se cupleaza si pe asfalt s-ar putea sa ai necazuri.Eu am improvizat ceva dintr-un cablu de bicicleta dar sunt nemultumit,o sa ma orientez spre unul de frana de mana.

Bafta si sa-l calaresti sanatos.

daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul
Link spre comentariu

am facut o poza cu blocantul ,acuma este in pozitia asta 613604837_2013-10-0309_28_19.thumb.jpg.d227f2334135695d4df36b6cf96c9c82.jpg,este activat ?ori trebuie sa fie sageata la sageata adica sa il intorc inspre fata,si are vreo relevanta in ce parte il intorc spre dreapta ori stanga?

m-am uitat si la punte si l-am desfacut ,nu are urme de uzura in schimb carcasa este sparta se vede ca a mai umblat cineva la el si a fortat suruburile,posibil si contactul care activeaza in bord cand este cuplat sa fie defect,pentru ca nu se aprinde cand il intorc,firul e bun cand ii dau curent din alta parte se aprinde ,,DIFF LOCK" IN BORD,daca ma poate ajuta cineva as cumpara unul chiar daca sunt uzati dinti pentru carcasa si eventual contactor, ca este posibil sa intre apa in punte pe acolo daca nu o shimb

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare