Neag Luci Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Multumim!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 (editat) Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Bravo, domnilor! O batalie extraordinara pana la ultima secunda! Desi recunosc ca am tinut cu Marinica si Tuparu, nu pot sa nu imi ridic palaria in fata modului in care ati facut offroad in 2013. Chapeau, Luci! Chapeau, Mao! Vive, Marinica! Vive, Tuparu! PS: 2014 la extrem?! Editat Octombrie 28, 2013 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
olnat Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 salutare la toata lumea! sa-mi incep "discursul" cu felicitarile sincere campionilor Marinica cu Tuparu, dar si campionilor Luci cu Mao!!! Au meritat toti patru in egala masura sa fie cu cupa de campion in mana! Ati facut o batalie pe cinste si un spectacol de campionat! Eu doar pot sa ma bucur ca Luci nu pune casca in cui (de lua campionatul) si revine la anul sa ne tina pe jaratic pe toti ashtea mai mucoshi :) As mai putea aici sa pun si parerea mea subiectiva fata de sistema de punctaj din campionat. Stiti doar ca in Formula 1 de cativa ani s-au dezis de acest sistem, pentru a favoriza pe cei ce castiga etapele. E logic sa iai mai multe puncte in cazul locului I fata de locul II (nu doar 2 cum sunt acum), pentru a pastra un oarecare avans binemeritat... iata cum era in Formula 1: 2003—2009 10 8 6 5 4 3 2 1 2010—2013 25 18 15 12 10 8 6 4 2 1 Adica zic ca daca Luci cu ale sale 3 etape castigate, in cazul altei sisteme de punctaj putea sa ia avans cate 7 puncte la fiecare etapa castigata! Si nu e vorba doar de echipa lui Luci, vorbim in general de prioritatea castigarii unei etape. Si ca sa nu ma intind mult cu vorba aici (pacat ca n-a fost Watcher, ca scria aici balade mai lungi :), vreau doar sa transmit respectul pentru echipa Parvulescu - Paul, care au demonstrat : ca prietenul din club la nevoie se cunoaste! :br La fel felicitari campionilor de la Standart si Extrem! Iar despre organizatori: ati facut totul la superlativ: mancare, cazare, offroad (fara relaxare!), ospitalitate!!!:br Ne-ati oferit o etapa foarte frumoasa si memorabila!!! :tk Sa le para rau la cei ce nu au fost :ha: ps. Marius, amice, ti-am ramas dator cu bomboane :)) Doamne, ce-mi pare ca s-a terminat campionatul... cand am prins si eu la "aripi"... :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vili Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Felicitari organizatorilor, pentru tot ce au facut. Cazare, masa, trasee si atmosfera de nota 10. Am participat la standard, dar pot sa spun ca am avut parte de off road, nu de raid. Un road book excelent, a doua zi de traseu, din km 12 l-am parcurs fara trip, si am avut foarte putine ezitari. Noroc cu road book ul, si cu benzile de confirmare. Nu am avut nici o greaseala in road book. Traseul de trial a fost la inaltime, mai mult off road si mai putin "manevre nesfarsite intre jaloane". Un trial spectaculos la standard, care se intampla mai rar. Felicitari castigatorilor de etapa ! Felicitari campionilor ! Sanatate multa si sa ne vedem la anul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 FELICITARII campionilor marinica si Tuparu!!!!!!!Bravo baieti!!!!! A fost o etapa foarte frumoasa,clubul din baia mare merita toate laudele,traseele de 10*,rb perfecte,atmosfera de concurs super,m'am simtit foarte bine(chiar si dupa dejantare!!!)!a existat o singura problema,ma refer la umila mea persoana,cica "unde nu'i cap,vai de masina!!" Luci asa o spus si masina mea!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duster4X4Every.. Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 a fost super - ne-am simtit foarte bine, organizarea de nota 10. atmosfera la fel, trasele au fost complete: cu bolovani , noroi, pietre , urcari, coborari, orientare , paote un pic cam putina viteza ( ce ne place noua) din pacate am avut noi ceva probleme cu 4X4 cu ambele masini si nu am putut merge mai repede . parca in prima zi au fost ceva mici erori pe roadbook dar dar lucruridar nu au creat probleme. Multumim organizatorilor pt momentele minunate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Multumim mult pentru incurajari si felicitari,ma bucur ca am avut sustinatori si ma bucur ca eforturile si munca de 1 an s-au finalizat cu castigarea campionatului :banana Felicitari maxime pentru Luci si Mao care din puncul meu de vedere sunt pe aceeasi treapta a podiumului cu noi,mergeti intrun mare fel baieti,ne-ati dovedit asta si a fost o onoare sa concuram cu voi :br:br:br Felicitari si pentru Sorin si Paul,Oleg,Radu...si toti cei care au dat dovada de maxima sportivitate la acest concurs si in tot campionatul asta !!!!! Iar pentru Baietii de la Baia Mare vreu sa le acord un mare 10,a fost cea mai frumoasa etapa din puncul meu de vedere,totul a fost perfect!!!! Sa ne vedem toti sanatosi in campionatul viitor !!!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Felicitari organizatorilor, au facut o treaba excelenta, totul a fost la superlativ: trasee frumoase, roadbook bun, cazare si masa traznet, petrecere reusita ! Au reusit sa dea si ora inapoi, ca sa ne lase sa dormim o ora in plus duminica :) si sa nu ne stranga castile la trial :). Trialul a fost frumos, tehnic, si a oferit spectacol de la primul pana la ultimul concurent. Apropos de trial, inca o data se arata ca soarta concursului / campionatului nu se poate sti decat la sfarsitul ultimei zile de concurs, la open rasturnarile dramatice de situatie din a doua zi de traseu si din trial au decis castigatorii campionatului... Fara sa vrem, am influentat si noi (adica Oleg si cu mine) lupta intre Marinica si Luci, am incercat sa ajutam pe cat am putut, fara sa partinim pe cineva. Sper si cred ca ne-a si reusit si nu am favorizat pe nimeni. As vrea (inca o data) sa remarc gestul si efortul lui Sorin Parvulescu si Paul Cioban, care au renuntat la podium (aveau o situatie mai buna ca noi) si l-au ajutat pe Luci sa termine. Finish-ul celei de-a doua zile a fost chiar spectaculos si aplauzele pentru Luci, Mao, Sorin si Paul au fost pe deplin meritate ! Multumim Karcsi, Landy, Tomitza, Florin, Macavei & comp, datorita voua campionatul 2013 s-a terminat foarte frumos, sigur venim si la anul ! Radu ps. La aceasta etapa s-a adeverit inca o data vorba: "It ain't over until it's over" :) exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Incepatoru Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Pentru ca deja au postat altii despre nota 10 si superlativele legate de organizare, roadbook-uri, cazare, masa, ospitalitate, eu adaug doar multumirile si felicitarile! Organizatorilor pentru eforturi! Cred cu tarie ca a meritat! Concurentilor ca si-au adaugat efortul pentru a face spectacol si atmosfera. Si noi ne inscriem la editia din 2014! Viorel si Vali Range Rover 3,9 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Am ajuns acasa si eu, după câteva zile de offroad adevărat si petrecere pe cinste, încă sunt in recuperare. Trasee foarte frumoase, cu mici, foarte mici greșeli de road-book, eu am mai fost an trecut mi-a plăcut atunci si anul acest a confirmat ca la baia mare echipa e buna, au depus un efort extraordinar ca sa facă ca ultima etapa sa fie fost una dintre cele mai bune, echipa tânara dar cu multă experiența deja. Imi pare rău ca se a terminat anul acest, Sa ne întâlnim cat de mult la următorul ( Vaslui, sau shumen) Felicitări castigatorilor, sa p Țineți tot așa si la anul. Numai bine Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Si cateva poze... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 :av. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 :10.. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Felicitari tuturor participantilor si a organizatorilor!!!!!!!!Am fost si noi,a fost un concurs frumos!!!! Revin cu poze! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Mai intati, un BRAVO din suflet pentru organizatori. Trasee bune, road-book fara greseli (la open), mancare din belsug, cazare fara cusur, atmosfera de sarbatoare din prima pana in ultima zi. In al doilea rand felicitari campionilor de la toate cele trei clase. Ati muncit fiecare punct si ati aratat ca stiti atat sa concurati cat si sa lasati joaca deoparte atunci cand situatia o cere (ma gandesc aici la accidentul de la Cluj). Multumiri speciale echipajelor care au dat dovada de altruism si ne-au ajutat sa-i ajutam pe Luci si Mao (Oleg/Radu/GPS-cu si navigatorii). Fara voi n-am fi razbit. M-a bucurat in mod deosebit faptul ca, in ciuda opiniei generale, openistii se ridica la inaltimea extremistilor atunci cand vine vorba de fair-play. In final, un maaare multumesc lui Paul Cioban pentru efortul depus de-a lungul intregului campionat. Ne vedem saptamana viitoare la umanitara de la Cluj. Pana atunci, toate cele bune Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Salutare la toata lumea Abia azi am reusit sa-mi revin,a fost o munca intensa ,cel putin ultimele 3 saptamani,multumesc si felicit toti participantii ,iar castigatorilor de la toate clasele "jos palaria",nu a fost un concurs usor,MULTUMESC echipei de organizare atat membri de club cat si voluntarilor,multumiri in special lui Romica Chiriac.Noi am incercat sa le facem pe toate bine,unele au iesit altele mai putin dar ne asumam raspunderea si va promitem ca la anul v-a fi si mai bine.Multumesc in mod special concurentilor care au dat curs licitatiei organizate pentru a ajuta pe Daniel,Abrudila ne-a facut sa fim extrem de darnici atat la buzunare cat si la LACRIMI,s-a strans o suma considerabila de bani care a fost deja virata in contul indicat pentru Daniel,multumiri si pentru Liceul de Arta din Baia Mare care ne-a dat o gramada de lucrari de pictura si ipsos,si nu in ultimul rand vreau sa multumesc putinilor sponsori pe care i-am avut. Va asteptam la anul,va pup 1 tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 (editat) Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Felicitari organizatorilor , ati avut o etapa incordata si plina de rasturnari de situatie ! Tin sa va felicit, traseele au fost super tari (mai tari erau daca ploua :grin:), mancarea , cazarea si distractia la inaltime :h5:2dr Felicitari tuturor participantilor si tot odata campionilor de la toate clasele ! Am ramas impresionat de Sorin Parvulescu si copilotul lui Paul , oameni cu mult fair plai :br Vice campioni , le mai trebuie calm :ha:, asa mi se spune si mie :tk (il felicit pe Vari Ferenc):no11 Dar asta e meciul , se joaca pana in ultima secunda ! Bravo Xtreme Adventure Baia Mare. ! Ne vedem in 2014! Editat Octombrie 30, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 BRAVO , BRAVO, BRAVO Xtreme Baia Mare , ati organizat una din cele mai frumoase etape de campionat din 2013,trasee ,rodbak de nota 10 ( la Open),cazare si distractie foarte bune ,vremea exceptionala de off road . Felicitari echipei de organizare pentru aceasta etapa minunata,felicitari cistigatorilor ,cit si participantilor ! Daca dati drumul la inscrieri pentru 2014,treceti-ma si pe mine ? Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 In sfarsit am ajuns si eu acasa dupa cateva mii de km. In primul rand vreau sa-i multumesc lui Luci pentru un an competitional de nota 10*, ne-am dat anu asta fain de tot, asta chiar daca nu a fost sa se termine cum ne-am fi dorit in ultima perioada. Sincer pentru mine este o realizare mare. Etapa de la Baia Mare a fost..... superba, excelenta etc. Organizatorii au dat dovada ca tot "Ardealu' ii fruncea" :), trasee excelente cu de toate, roadook vreau sa va spun PERFECT!!! Mancare, cazare excelente, program respectat la fix etc. FELICITARI Xtreme Adventure Baia Mare. Sper ca la anu sa fie cel putin la fel :) Nu in ultimul rand as dori sa le multumesc lui Sorin Parvulescu si Paul Cioban care dupa parerea mea au pierdut locul 1 la aceasta etapa sa ne ajute (aveau un avans bun de tot fata de restul), Gps-cu si Tibi care s-au straduit sa ne ajute la greu, Radu Gusat si Melente care au avut si rabdare si chef sa ne ajute, Oleg si Duke care si ei la randul lor au "hățât" de noi cand a fost nevoie. Daca vreodata veti avea nevoie la fel voi face si eu. MULTUMESC! Vreau sa felicit si CAMPIONII, Marinica si Tuparu, de anul acesta de la OPEN. A fost o onoare sa concuram impreuna si sper ca la anu sa fie cel putin la fel de interesant campionatul. Sa ne vedem cu bine si la anul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Octombrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Salutare tuturor, In sfarsit am ajuns si eu acasa si incet incet incerc sa-mi revin. Citind mesajele vostre, nu prea am cuvinte sa descriu ceea ce simt atat eu cat si colegii mei si de aceea ne cerem scuze daca suntem zgarciti in exprimare. Va multumim foarte mult pentru aprecierile voastre si pentru noi aceste aprecieri ne da convingerea ca am reusit sa facem o etapa pe gustul vostru din toate punctele de vedere: cazare, masa, trasee.....iar mai departe sincer nu mai am cuvinte. Multumim din suflet si pentru faptul ca v-ati angrenat alaturi de noi in ajutorul pentru Dani. Speram ca ca la urmatoarele actiuni ce vor fi organizate pentru el de catre celelalte cluburi din tara, sa se stranga o suma cat mai mare pentru Dani. Ne cerem scuze cititorilor ca nu am avut timp sa postam in timp real ceea ce s-a intamplat la aceasta etapa, dar zic eu ca in curand o sa postam poze si filmulete facute de o echipa de profesionisti, numai ca trebuie putina rabdare ca sa le prelucreze si ei. Multumesc colegilor mei din Baia Mare care m-au suportat o saptamana jumatate lai ei acasa. Multumesc sponsorilor si partenerilor nostri pentru sustinerea acordata atat prin sponsorizare cat si prin promovarea evenimentului. Pareri si diverse imagini despre aceasta etapa mai apar si pe Facebook Inca odata va multumim si va asteptam la anul cu mare drag Tomitza 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LauraAiki Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 (editat) Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Felicitari organizatorilor si concurentilor!O ultima etapa de campionat demna de tinut minte din toate punctele de vedere,organizare,rasturnari de situatii,etc.! Bravo tuturor celor care au urcat pe podium la Baia Mare(indiferent de categorie) si un si mai mare :br fiecarei echipe de la clasele: standard,open si extrem, care au reusit sa castige Campionatul National de Offroad 2013! La mai mare tuturor! Editat Octombrie 31, 2013 de LauraAiki http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Octombrie 31, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Buna seara, Am găsit in teren la Baia Mare telecomanda din poza atasata. Posesorul este rugat sa sune pentru recuperare. 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Noiembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Xtreme Challenge Baia Mare 2013 - Trailer 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Foarte fain!!!!bravo baieti!!! Apropo,filmare cu masina aia pe trei roti in trial,la care ii lipseste piesa dintre volan si scaun,nu are nimeni?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Re: Xtreme Challenge Fiskars Maramures 2013 - a 7 a etapa a CNOR 24-27 octombrie 2013 Macavei are niste filmari cu tine... :wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate