dennysbv Postat Decembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Re: Problema Feroza , moare motorul daca nu este cald Nici a mea nu pot sa zic ca se omoara cu trasul, dar pe mic este ok. Ma gandesc la un tester, dar nu stiu daca e cazul. Pana la urma sunt ceva mai grele decat Vitarele si la 1,6 conteaza cateva kg. Ai avut tupeul sa treci de 80 km/h ???? :shock: Am mers cu 110 cel mai mult . Dar nu recomand la nimeni . E foarte instabila. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
siirm Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Problema Feroza , moare motorul daca nu este cald A mea trage de rupe si merge fara greturi la 110. La mine a fost invers, un amic, posesor de samurai, a ramas ff impresionat de cat de fasneata este feroza. 1 Vitara 1.6i 8v '94 Ex. Feroza 1.6i '92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paucean Ovidiu Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Re: Problema Feroza , moare motorul daca nu este cald Ma poate indruma cineva unde pot regla un carburator de feroza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate