Adriano_Bm Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Am si eu o intrebare , daca pe masina am dimensiunea standard 195/80/15 , pot sa pun pe aceleasi jante 205/70/15 ? ambele dimensiuni sunt trecute in cartea masinii. Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockshox Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Re: Info dimensiuni anvelope VITARA Linistit, fara probleme. Normal pe jantele stock de vitara poti pune marimi muuult mai mari decat cele amintite de tine. In principiu latimea este cea care dicteaza "potrivirea" cu janta, iar in cazul tau este ok. O sa ai o amprenta la sol mai lata, cu un balon mai mic :h5 (nerecomandat in off... poate doar pe strada, dar eu nici acolo nu as face rocada aceasta. acum depinde pe unde vrei sa te dai cu masina) poti compara aici: http://www.miata.net/garage/tirecalc.html Bafta PS: cauta ca genul asta de discutii sunt o gramada pe forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adriano_Bm Posted October 6, 2013 Author Share Posted October 6, 2013 Re: Info dimensiuni anvelope VITARA ms mult pt raspuns ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammoga80 Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Re: Info dimensiuni anvelope VITARA Am si eu o intrebare , daca pe masina am dimensiunea standard 195/80/15 , pot sa pun pe aceleasi jante 205/70/15 ? ambele dimensiuni sunt trecute in cartea masinii. Multumesc ! diferenta intre cele doua anvelope este nesemnificativa,asa ca poti pune care vrei tu fara durere de cap inca potipune si 215/75 15 pe masina si nu vei avea probleme suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts