Ides Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 hi, Unii au nevoie urgentă. Cineva care se pot instala pentru mine mâine sau joi (înainte de ora 17:00) un pic terratrip senzor apărător meu? Eu pot aduce masina la un atelier de lucru, dacă este necesar. Datorită workschedule nu am timp încă să-l facă și vineri voi conduce în Prahova. Chiar și în limba română este o posibilitate. Contactati-ma la 0733 046 981 mulțumiri ides Hi, Some urgent need. Somebody who can install for me tomorrow or Thursday (before 17h00) a terratrip whit sensor in my defender?? I can bring the car to a workshop if needed. Due to workschedule I don't have the time yet to do it and Friday I will drive in Prahova. Even in ROmanian is a possibility. Contact me on 0733 046 981 Thanks Ides Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Re: Terratrip installing Call Zoli aka Unimog......0730191466 He is from Brasov and he is a nice person. :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate