georgei23 Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: iesire Duminica 13.10.2013 Si de la mine citeva pozne luate cu un telefon fara pretentii la camera: Inca o data multumim de invitatie, de traseu si de ajutor pe traseu. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: iesire Duminica 13.10.2013 cica am filmat si eu:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: iesire Duminica 13.10.2013 Mai vrem. Acum suntem si mai nerabdatori!:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: iesire Duminica 13.10.2013 Cred ca pe coborarile de la final nu a mai filmat nimeni... era prea mare incordarea. Acolo a fost sarea si piperul iesirii. Plus trolierea Patrolului pe ultima urcare. Pe coborare a mai fost si redresarea Mitsu-lui lui georgei23, ca "senzatie" mai tare. Din tot offroadul pe care l-am facut eu pana acum, exceptand caderile in ravena "celebra" din vara, pe coborarea de final a fost prima data cand as fi vrut sa nu ma aflu acolo. :grin: Dar poate totusi se gaseste vreo filmare pe la cineva... mai asteptam... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 (editat) Re: iesire Duminica 13.10.2013 Catre cei care tot strigau prin statie pe cobororea aia grava: "A-1-a cu reductor, FARA FRANAAAA....REPET: FARA FRANA": Invitatia de a incerca sa aplice teoria asta pe Pajero 3000 Automata este in continuare valabila. Pun masina la bataie si nu ma supar daca pateste masina ceva....chiar si dauna totala.. Daca nu au curaj sa accepte provocarea sa se abtina in viitor de a vorbi in necunostinta de cauza. Poate cineve ii si asculta si pune indemnul lor in practica si apoi il vor avea pe constiinta. Editat Octombrie 16, 2013 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: iesire Duminica 13.10.2013 @georgei23: Pai probabil se refereau la cutiile manuale. Dar chiar si asa, masina mea cel putin, o lua tare la vale, se tura peste 1500rpm, si am sarit prin hartoapele si bolovanii aia ca atunci la rally raid. Pe bucata cea mai abrupta unde ai avut si tu probleme iar eu m-am cam panicat cand am vazut ce inclinatie este acolo si stiind deja cum o ia la vale si a mea, am plecat din start cu piciorul pe frana apasat foarte usor doar cat sa tin motorul la 1000rpm, si astfel am coborat urmatoarele 2 portiuni parca, fara nici o problema, masina a rulat usor si perfect controlata. Daca stiam, coboram de la inceput asa, si evitam salturile pe care le facusem mai sus. Dar asa invata omul... :wink: Noroc ca nu era tare ud pe acolo, ca nu mai coboram nici unul pe acolo, poate doar Vitara ca e usurica... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: iesire Duminica 13.10.2013 Catre cei care tot strigau prin statie pe cobororea aia grava: "A-1-a cu reductor, FARA FRANAAAA....REPET: FARA FRANA": Invitatia de a incerca sa aplice teoria asta pe Pajero 3000 Automata este in continuare valabila. Pun masina la bataie si nu ma supar daca pateste masina ceva....chiar si dauna totala.. Daca nu au curaj sa accepte provocarea sa se abtina in viitor de a vorbi in necunostinta de cauza. Poate cineve ii si asculta si pune indemnul lor in practica si apoi il vor avea pe constiinta. Impartasesc aceleasi':grin: senzatii tari cu V20 ul automat , la vale e ...jale , la Mk3 automata 3,2 D e cu totul altfel , pe langa frana de motor foarte buna are si asistare la coborare in cap' dar pe noroi e cam la noroc cu orice cazan . ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: iesire Duminica 13.10.2013 Catre cei care tot strigau prin statie pe cobororea aia grava: "A-1-a cu reductor, FARA FRANAAAA....REPET: FARA FRANA": Invitatia de a incerca sa aplice teoria asta pe Pajero 3000 Automata este in continuare valabila. Pun masina la bataie si nu ma supar daca pateste masina ceva....chiar si dauna totala.. Daca nu au curaj sa accepte provocarea sa se abtina in viitor de a vorbi in necunostinta de cauza. Poate cineve ii si asculta si pune indemnul lor in practica si apoi il vor avea pe constiinta. cind il pui pe L ia viteza? daca da, umbla la rapoartele din grupuri si pune mai mari. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: iesire Duminica 13.10.2013 era bine sa nu va spun nimic si poate aveti vreo surpriza ca in primavara de acum incolo fiecare coboara cum vrea si va suporta consecintele Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: iesire Duminica 13.10.2013 Acum sa nu o luam prea in tragic, ca nu s-a intamplat nimic. Parerea mea este ca totul a decurs foarte bine, astia care pana acum nu ne-am mai dat in astfel de conditii am mai invatat cate ceva. Eu recunosc ca nu m-am dat mai serios pana acum, neavand cu ce, doar cu AT-uri, nu m-am bagat la nimic "serios", asa ca mai trebuie sa testez noi conditii de teren de acum incolo. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Re: iesire Duminica 13.10.2013 cind il pui pe L ia viteza? daca da, umbla la rapoartele din grupuri si pune mai mari. Asa e la benzinare... n-ai ce sa-i faci..... decat sa controlezi cu frana putin. La fel patesc si eu la jimny si e manuala...dar compensez cu frana.... Pana la o anumita inclinatie tine cu a1a ...dupa.... usurelcu frana. Eu asa fac de ani de zile. Unii isi cunosc masina mai demult.....altii deabia acum descopera ce poate.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Re: iesire Duminica 13.10.2013 Fratilor, dar ceva poze si filme noi mai vedem si noi? :grin: Iar duminica viitoare mai troliem ceva? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate