MARIAN KJ Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 :hlIntrucat sunt proaspat posesor de Jeep Cherokee (varianta 2003, 2,7l, 150CP, 110kW, sport, etc - cunoscatorii o stiu) as dori sa stiu, daca ma puteti ajuta, variante posibile de updatare. E calar ca voi incepe cu un kit de inaltare, cauciucuri tot. Daca aceti si alte sugestii..., mi-ati fi de mare ajutor. Am citit cate ceva pe forum, toate variantele ok, dar niciodata nu strica o informatie in plus. In cateva zile o sa pun si poze, deocamdata masina e prin Campina la un amic care-i schimba cele necesare de iarna. O zi buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Sugestii de up-grade la Jeep Cherokee 2003, 2,7l Ar fi frumos sa postezi pentru inceput si ceva poze cu masina ta in starea actuala, iar ulterior poze cu up-grade-urile facute.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MARIAN KJ Postat Octombrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Sugestii de up-grade la Jeep Cherokee KJ, 2003, 2,7l Da, cu siguranta ca asa voi face. E, de altfel, cel mai normal. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Sugestii de up-grade la Jeep Cherokee KJ, 2003, 2,7l ...Si ceva sugestii de pe altii : http://www.cardomain.com/ride/490828/2003-jeep-liberty/ http://www.cardomain.com/ride/580552/2003-jeep-liberty/ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Re: Sugestii de up-grade la Jeep Cherokee KJ, 2003, 2,7l Masina ta,dupa cum probabil deja stii nu se preteaza la upgrade-uri majore,sau cel putin nu se justifica preturile unor astfel de investitii. Inafara de un lift kit de maxim 3",niste galosi MT,bare HD,troliu si ceva proiectoare nu ai ce sa ai faci,probabil ca alegand aceasta masina nici nu iti trebuie mai mult. Treaba e relativ simpla pentru ca nu ai o gama foarte mare,la lift kit din cate stiu eu sunt doar cativa producatori cum ar fi Skyjacker,BDS,Rough Country si cu sifuranta mai sunt cativa. La anvelope ai BF Goodrich,Federal,astea de baza si la indemana,mai sunt si altele dar nu le ai la discretie. La bare din cate stiu eu sunt doar ARB si parca mai e ceva italienesc dar doar din auzite,si mai sunt cele home made. Editat Octombrie 11, 2013 de Astral BARA / BARE.....http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=869609#post869609 Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Sugestii de up-grade la Jeep Cherokee KJ, 2003, 2,7l La anvelope mai poti adauga : Cooper, Silverstone, General Grabber.......toate la dispozitia noastra in sectiunea Promo ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Sugestii de up-grade la Jeep Cherokee KJ, 2003, 2,7l In primul rand motorizarea este de 2.5 l CRD si 150 CP sau 2.8 CRD si 163 CP. Pt a monta anvelope mai mari ai nevoie de un kit de suspensie. Pt variante de pret/producator te poti uita aici sau aici. Odata cu ridicarea masinii trebuie sa pui si jante cu et negativ sau flanse la roti. Alte upgrade-uri : scuturi, bara HD, troliu, snorkel, si in functie de puntea spate poti monta un blocant . Daca ai si alte intrebari,le asteptam impreuna cu pozele masinii. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MARIAN KJ Postat Octombrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Multumesc pentru sugestii: am notat, am bagat la cap, am schitat. Macfero, e intr-adevar varianta 2,8l, ma rog 2780cm3, cam asa ceva. Am gresit eu. Dar cred ca totusi are 150CP. Posibil sa gresesc iar. Maine merg la Campina sa iau masina si pun pozele; poate asa va veti da mai bine seama. Multumesc inca o data. Editat Octombrie 15, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Sugestii de up-grade la Jeep Cherokee KJ, 2003, 2,7l Macfero, e intr-adevar varianta 2,8l, ma rog 2780cm3, cam asa ceva. Am gresit eu. Dar cred ca totusi are 150CP. Posibil sa gresesc iar. Maine merg la Campina sa iau masina si pun pozele; poate asa va veti da mai bine seama. Multumesc inca o data. daca pui o poza cu KW din talon ne dam seama sigur :grin:...si tu ar trebui sa te lamuresti cu ocazia asta:grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Extremero Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 Re: Sugestii de up-grade la Jeep Cherokee KJ, 2003, 2,8 Daca e 2.8CRD din 2002-2004 (fara facelift) e de 150cp, daca e 2005=> atunci e de 163cp (asta are turbina cu geometrie varibila). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 (editat) Re: Sugestii de up-grade la Jeep Cherokee KJ, 2003, 2,8 Salut, La masina din dotare , poti sa o inalti cu 2" fara costuri prea mari , avand in vedere anii masinii , e mai bine sa o faci din arcuri . ATENTIE cand cumperi arcurile , acestea trebuie sa fie cu specificatie clara +2", mai ales cand discuti de cele de pe spate. Jantele : ET ul trebuie ales si functie de anvelopa , in standard -ul masinii diametrul rotii este de 29" (aproximativ) si te poti duce pana la o valoare de -20 a ET ului(maxim fara sa atinga) Daca treci la roti mai mari - treci si la buget mai mare de carburant , totusi trebuie sa te opresti la 31" pentru ca aici incepi sa atingi cam peste tot in conditiile in care pastrezi ET ul original al jantelor masinii - adica +12. Povestea e lunga si interesanta .... important este sa vezi cam pe unde vrei sa mergi cu ea si functie de asta sa alegi. Inca ceva ..... schimba uleiurile din reductor , grupuri , si identifica puntea spate (daca e Chrysler 8,25 atunci ai LSD si trebuie sa pui un ulei corespunzator - cu aditiv pentru LSD) La anvelope ... daca mergi pe standardul masinii (235/70/16) gasesti Good Year MTR la un pret foarte bun si alternativa la BFG varianta AT si MT. AT-urile sunt mai bune iarna dar in noroi ai probleme . La reesapate gasesti mai multe variante eu unul nu am optat pentru asa ceva. Asteptam cu interes poze. S-o porti sanatos si sa stii ca ai o masina pe cinste! Editat Octombrie 15, 2013 de dragosh16z Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate