Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor proba anvelope 215/75/R15 pe jimny

SOGO

Postări Recomandate

Salut

Maine fac un suspension lift de 4 cm pe Jimny.

Urmeaza sa cumpar gume si prefer 215/75/15 cu conditia sa nu tai din aripi.

Daca ma poate ajuta cineva cu niste roti corespunzatoare pt o proba in bucuresti, berea o dau eu. Daca voi constata ca ating la flexari o sa merg pe 205/75 sau pe dimensiunea stock.

Multumesc

Editat de SOGO
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor proba anvelope 215/75/R15 pe jimny

Salut,

Nu ai specificat daca vrei MT sau AT sau resapate (care sunt si mai mari).

Daca ai drum prin Ploiesti te ajut cu BFG MT.

Nu resapate. E diferenta de diametru intre at si mt? Daca trec prin ploiesti te anunt. Multumesc.

Link spre comentariu

Poti incerca... sau poti tine cont de experienta altora care au incercat deja! :http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72183-MT-215-75-15-BfGoodrich-KM2-pe-Jimny-meu

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

Poti incerca... sau poti tine cont de experienta altora care au incercat deja! :http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72183-MT-215-75-15-BfGoodrich-KM2-pe-Jimny-meu

Fix anvelopele pe care le-ai avut tu intentionez sa le iau - 215/75/15 General Graber AT2.

Masina mea este intr-o configuratie similara cu a ta - adica SL de 4cm + flanse dist de 3.2 cm. (fara troliu). Te rog sa imi spui daca pt AT-uri ai taiat ceva pe undeva. Nu ma intereseaza modificarile facute pt MT-uri.

Ai fost multumit de General Graber AT2?

Link spre comentariu

Eu am pus Cooper Discoverer 215/75/15 ATR, incap fara probleme cu inaltatoare de 4.

In alta ordine de idei, General grabber AT2 am vrut sa-mi pun si eu, dar magazinele online ziceau ca nu se mai fabrica de 1 an si mai bine.

Link spre comentariu

Fix anvelopele pe care le-ai avut tu intentionez sa le iau - 215/75/15 General Graber AT2.

Masina mea este intr-o configuratie similara cu a ta - adica SL de 4cm + flanse dist de 3.2 cm. (fara troliu). Te rog sa imi spui daca pt AT-uri ai taiat ceva pe undeva. Nu ma intereseaza modificarile facute pt MT-uri.

Ai fost multumit de General Graber AT2?

La flexari maxime atingeau si AT-urile de la general Graber, insa, in general am mers bine cu ele, fara probleme. Da, am fost foarte multumit de ele, sunt anvelope de calitate, aderenta buna pe sosea (in orice conditii), insa in offroad sunt destul de limitate, toate bune pana la iarba uda sau namoale, acolo deja ajungi la punctul lor slab.

Link spre comentariu

La flexari maxime atingeau si AT-urile de la general Graber, insa, in general am mers bine cu ele, fara probleme. Da, am fost foarte multumit de ele, sunt anvelope de calitate, aderenta buna pe sosea (in orice conditii), insa in offroad sunt destul de limitate, toate bune pana la iarba uda sau namoale, acolo deja ajungi la punctul lor slab.

Ok. Merci mult. O sa merg pe general g at2.

Pe iarba uda....am vazut cu ochii mei cum nu au facut fata nici mt de la federal, in schimb a urcat o masina similara cu anvelope de iarna de strada. Iar pt noroi o sa pun troliu. Nu le poti avea pe toate.

Link spre comentariu

Din proprie experienta va spun ca 215/75/15 BFG MT KM2 cu SL de 4 cm si jante ET 5, J 5.5 (dacă nu greşesc) respectiv jantele din avatar nu atinge la flexări maxime. Problema la flexari poate fi eventual de la distanţiere.

Link spre comentariu

Din proprie experienta va spun ca 215/75/15 BFG MT KM2 cu SL de 4 cm si jante ET 5, J 5.5 (dacă nu greşesc) respectiv jantele din avatar nu atinge la flexări maxime. Problema la flexari poate fi eventual de la distanţiere.

Parerile sunt impartite....deci cum spuneam - proba e sfanta. Din pacate se pare ca in Bucuresti lumea e prea ocupata sa nu are nimeni 215/75 pe jenti de jimny.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Parerile sunt impartite....deci cum spuneam - proba e sfanta. Din pacate se pare ca in Bucuresti lumea e prea ocupata sa nu are nimeni 215/75 pe jenti de jimny.

Eu am km2 215 75 15 cu SL de 2 inch. Nu a atins niciodata, nici cu ele noi.

Jimny "moapsa" M13A
Link spre comentariu

Eu am km2 215 75 15 cu SL de 2 inch. Nu a atins niciodata, nici cu ele noi.

Te contrazici singur.... sau este vorba despre alta masina, alta suspensie, alte anvelope?! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62668-Jimny-cu-2-inch-si-215-75-R15&p=689974&viewfull=1#post689974

Link spre comentariu

Te contrazici singur.... sau este vorba despre alta masina, alta suspensie, alte anvelope?! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62668-Jimny-cu-2-inch-si-215-75-R15&p=689974&viewfull=1#post689974

Nu, e vorba de aceeasi masina, aceleasi suspensii, aceleasi anvelope. Insa concluzia pe care am tras-o atunci cred ca a fost putin pripita. Am frant masina in teren si nu atingea. Acel zgomot nici acum nu stiu de unde a venit insa nu s-a repetat pentru a-l putea identifica. Oricum, obstervatia ta e mai mult decat decenta. Multumesc.

• Like 1
Jimny "moapsa" M13A
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare