kkkristi Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 salut, ma alatur iubitorilor de land rover, am achizitionat un range rover sport 2,7 HSE 2008, negru, poze in cateva zile 125000 km.....motor nou pus la ranger rover in service la 65000 km ( trecut in cartea masinii) toate reviziile efectuate la service land rover in bucuresti culoare negru navi cu modul tv praguri jante 20'' piele bej bi xenon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: noul meu range sport Felicitari! Sa-ti implineasca toate asteptarile. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: noul meu range sport 2,7 HSE 2008 la ce pret?...sunt curios:grin: ...sa te tina mult si fara baiuri NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Re: noul meu range sport 2,7 HSE 2008 Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte pe unde vrei! DAR :less Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate