renegade Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 In comuna Arieseni in satul Patrahatesti locuieste unul dintre ultimii mesteri de tulnice din Tara Motilor: Aurel Mocanu. Am reusit sa gasesc numarul lui de mobil doar ca el fiind in varsta e mai greu cu tehnica. As vrea un tulnic de la el dar datorita distantei si a accesului este foarte dificil. Daca cumva aveti drum prin zona poate dati de el si faceti niste poze. Vreau un tulnic adevarat la vreo 3 metri. Daca aveti cum sa-l transportati pana in Cluj de acolo as avea cum sa-l preiau. Oricum, va recomand sa mergeti si eventual sa va cante cineva la acest instrument. Eu am invatat intr-o ora. Si este superba senzatia. Aurel Mocanul are numarul de telefon 0747920596. Adresa mea de mail pentru eventuale poze: radudel1965@yahoo.com Multumesc si drumuri bune! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Cine ma poate ajuta cu un tulnic din zona Arieseni-Patrahatesti de Alba? In 2012, in drumul de intoarcere de la MMOF, am asistat la o cantare ad-hoc chiar in magazinul/muzeu de artizanat de la pestera Scarisoara : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate