doctoru Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Doar doua masini cu "decat" 3 oameni, croite pe treaba... am plecat de dimineata in zona Poiana Sarata sa mai testam terenul. Stiam ca va fi de munca pt ca in zona a nins binisor acum o saptamana, iar copacii infrunziti au fost luati pe nepregatite. Si totusi.... nu ma asteptam sa indepartam in jur de 15-20 de copaci... cine mai stie.. am facut curat in padure. Mai curat decat atat ar fi fost daca bagam aspiratorul :grin: Cu ocazia asta am descoperit un nou traseu.. de fapt o bucla de cativa km care te solicita in orice moment: un pic urcare prin padure cu santuri pe mijloc, apoi drum ingust cu inclinatie laterala si bolovani de 1m cub pe drum... din cauza asta se coboara perpendicular aproape in cap cu asigurare fiecare cum poate... urmeaza mlastina vreo 50m cu troliere la greu, apoi zona cu copaci foooarte stramta, se revine pe drum pt ca tocmai am scapat de bolovanii de mai sus, inclinatie laterala "hemoroizii face bine" si la final urcare cu diferenta de nivel vreo 100m prin padure virgina, cu foooarte multi copaci, frunze multe pe jos si pamant moale sub ele. Urcarea asta a fost in bezna totala, ne-am troliat de vreo 5 ori si am lovit caroseria de vreo 2 ori. Necunoscutul imi place, dar becul de la benzina mi-a dat emotii. Era si normal dupa 10 ore de offroad. V-am scris toate amanuntele pt ca inca sunt excitat si asa voi ramane cateva zile.. :wink: Poze putine, nu a fost timp. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Re: O iesire foarte reusita 12 oct.2012 Vad ca autobuzul prazuliu ...merge nene! Felicitari ptr iesire si ptr relatare! PS ...Ia zi ti-ai luat brad ptr craciun? Asa de devreme? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Re: O iesire foarte reusita 12 oct.2012 frumos......pe ud devine extrem...de palpitant :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: O iesire foarte reusita 12 oct.2012 Bismarck merge pupa-l-ar tata... :grin: Bradutul ala era rupt de vant sau zapada.... este unul din cei aprox. 25 de copaci pe care am fost nevoiti sa-i indepartam din drum. Avea crengile rupte dar dese si ni s-a parut foarte bun pe post de prepeleac. Pentru Craciun... am trecut de partea ecologistilor: am artificial :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Re: O iesire foarte reusita 12 oct.2012 Doctore, mai pune un an la topic! Hai cu noi in 2013!!! :) LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2013 (editat) Re: O iesire foarte reusita 12 oct.2013 Gata Rechinule.... am sosit, dar titlul doar Astral cred ca-l mai poate modifica :ha: Editat Octombrie 17, 2013 de doctoru' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Re: O iesire foarte reusita 12 oct.2012 Mai la stanga... sau poate la dreapta.. :))) las-o ma, ca merge asa! :ha::ha: Doar am baut din acelasi pahar !!!! :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate