Fritz Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Salut dragi off roaderi am participat, pentru prima data, la recentul concursul de la Gura Humorului, categoria open! Coechipierul meu avea teratrip, eu nu. Dupa acest concurs m-am hotarat sa fac ceva in acest sens. Intrebarea mea este: ce ar fi mai bine sa cumpar? Un Teratrip sau un GPS? Va multumesc anticipat pentru sfaturi! Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: GPS sau Teratrip? Parerea mea este ca ambele! Fiecare cu treaba lui. Mai ales ca daca inteleg bine ai nevoie de gadgeturile astea pentru concursuri. Pentru plimbare te poti folosi ca o solutie de compromis si de un PDA cu GPS pe care rulezi I-GO pentru navigatie pe strazi si GPS TUNER (care are si trip computer si tracking si o gramada de alte optiuni) pentru offroad. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: GPS sau Teratrip? Ca sa cumperi? Amandoua ! Sunt zone unde mergi bine pe GPS si altele cu zone impadurite unde cauti semnalul si atunci e ff util terratripul. Tripul il poti etalona dupa km standard al organizatorului, GPS-ul ....nu ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: GPS sau Teratrip? Pentru offroad puteam sa jur ca Ozi e solutia. Bigdaddy, zici ca se poate si mai mult... dai ceva detalii despre GPS-Tunerul ala? Pare interesant. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Iunie 21, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2008 Re: GPS sau Teratrip? vreau sa mentionez ca as foosi GPS numai pt off road nimic altceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Re: GPS sau Teratrip? Teratripul afli distanta parcursa de tine, de la un anumit punct pana atunci, totala sau pe bucata. Foarte folositor daca ai insa puncte de referinta... sau mai bine spus daca ai roadbook. altfel este la fel de folositor ca si kilometrajul de la masina.. sti cat ai parcurs de acasa ppana acolo sau de la un moment dat. Gps-ul.. e alra poveste, daca ai harta zonei in el, ai o privire de ansamblu, poate ramane marcat in el druml parcurs, puncte de referinta.. etc. In concursuri, unde sunt roadbook-uri este util teratripul..insa doar pt traseul "planificat" In restul iesiliror unde nu exista roadbook, GPS..trasee la alegere ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Re: GPS sau Teratrip? Trip ptr concursuri (la unele cocncursuri este/era chiar interzis GPS) GPS ptr plimbari iesiri ... FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Iunie 23, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: GPS sau Teratrip? inca o intrebare: la teratrip daca rotiile se invart in gol (de exemplu pe noroi) nu o sa am erori? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: GPS sau Teratrip? Ba da http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Re: GPS sau Teratrip? O sa ai erori cu teratrip dar de obicei nu e foarte grav si copilotul gaseste ceva puncte de reper. Gps ul poate ramine fara semnal si nu gasesti puncte de reper.In competitii teratrip neaparat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Re: GPS sau Teratrip? inca o intrebare: la teratrip daca rotiile se invart in gol (de exemplu pe noroi) nu o sa am erori? Daca ai copilot instruit .......... nu !!!! Asta pt ca aparatul are o functie "freeze" de inghetare a inregistrarii parcursului. Deci daca ai o panta bengoasa pe care anticipezi patinajul, bagi " freeze" pana iesi din problema , apoi dai din nou drumul la inregistrare ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: GPS sau Teratrip? Eu Mi-am achizitionat ambele scule: Garmin 60CSx + harta si Teratrip. Pe primul stie toata lumea sa-l foloseasca...pe al doilea...sper ca voi invata in curand, dupa ce il voi monta pe masina. Apropo...unde e cel mai ok sa inveti sa folosesti Teratrip-ul? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: GPS sau Teratrip? Te invat in 10 minute cand ai timp. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate