alin75 Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Asa cum spune si titlul, acum cateva ore mi-a murit Rex :ang2:ang2! Era un ciobanesc german (cg) de 3,5 luni, plin de viata si curaj, din care speram sa fac un paznic de nadejde. Impart cu voi aceasta suferinta sperand ca sunt iubitori de animale care stiu ce inseamna sa pierzi un animal drag. Si cat imi dorisem puiul....! O seara buna, Alin .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: A murit Rex! Imi pare rau pentru suferinta ta.E atat de greu sa pierzi un prieten drag,gare stie sa iubeasca neconditionat ... Care a fost cauza mortii("3,5 luni")?Sper sa ai taria de a trece peste acest moment in ceea ce priveste dorinta de a avea un caine. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Octombrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: A murit Rex! Merci! Nu stiu, deoarece am facut tratamentele la timp. De ieri nu prea era in toanele lui, dar a mai avut zile "triste". Probabil mi-l dorisem prea mult! .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: A murit Rex! O sa treci peste, stai linistit, tatal meu m-a parasit pe cand aveam 9 ani... Viata merge inainte!! Cred ca la vremea aia nu aveam forum...:wink: Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 (editat) Re: A murit Rex! Am avut caine 17 ani , e greu , numai cine nu a avut nu stie , o sa treci peste , toti trecem . Numai bine iti doresc. Marian Editat Octombrie 15, 2013 de Marianw8 ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: A murit Rex! M-am nascut cu caine in familie, am crescut cu animale, am animale si voi muri inconjurat de necuvantatoare.... te inteleg perfect, pacat ca nimeni nu poate face nimic. E greu sa treci peste, stiu ce inseamna... fii tare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: A murit Rex! Merci! Nu stiu, deoarece am facut tratamentele la timp. De ieri nu prea era in toanele lui, dar a mai avut zile "triste". Probabil mi-l dorisem prea mult! Parvoviroza. Este cea mai nenorocita diagnosticare, virus ce se poate instala inainte de nastere. Fii tare, multi am trecut prin aceste momente. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Octombrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: A murit Rex! Va multumesc tuturor pentru semnalele trimise! Numai bine, Alin .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Octombrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: A murit Rex! Parvoviroza. Este cea mai nenorocita diagnosticare, virus ce se poate instala inainte de nastere. Fii tare, multi am trecut prin aceste momente. O intrebare de necunoscator! Cum se transmite acesta boala? Mai am si alti caini comuni in curte (2 destul de batrani >6ani si unul la 1,6-1,7 ani). este posibil sa se fi molipsit si ei? .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: A murit Rex! O intrebare de necunoscator! Cum se transmite acesta boala? Mai am si alti caini comuni in curte (2 destul de batrani >6ani si unul la 1,6-1,7 ani). este posibil sa se fi molipsit si ei? parvoviroza este foarte transmisibila.. este virala... acum cel de 1.7ani poate fi mai expus putin, depinde de cum si-a dezvoltat anticorpii si sistemul imunitar - un vererinar iti poate spune mai multe, dar, un tratament preventiv nu prea exista inafara de vaccinul anual antiparvoviroza pe care normal ar trebui sa-l aiba deja. ce poti sa faci oarecum preventiv este sa-i dai medicamente pentru dezvoltarea imunitatii. nu-s doctor, sper sa nu gresesc, oricum, rau nu-i fac pastilele alea. la cei de peste 6 ani slabe sanse sa mai contacteze boala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Octombrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: A murit Rex! Merci! M-am suparat si mai rau, acum fiind cu gandul ca poate mai pierd unul (chiar daca este rasa comuna!). Am cautat acum informatii legate de acesta boala, si din descriere/simptome nu prea am regasit nimic la el. Am sa aduc medicul veterinar sa-i vada pe toti 3. Oricum multumesc! .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emilas Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 (editat) Re: A murit Rex! Salut. Imi pare rau pentru catelusul tau! Eu sunt medic veterinar. Ai carnetul de vaccinare al cainelui? Cand a fost facut ultimul vaccin si ce scrie pe eticheta din carnet? Editat Octombrie 15, 2013 de Emilas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: A murit Rex! In primul rand nu pot sa-ti spun decat ca-mi pare rau! Si asta ti-o spun din toata inima! Eu am cinci caini de intretinut. Trei sunt la munca si doi acasa. Pe toti ii iubesc la fel. In masina la mine gasesti tot timpul saci de boabe si conserve pentru caini. Unul dintre ei, maidanez la origine, si batran (14 ani) pe deasupra, a fost infestat acum doi ani cu dirofilarioza. Nu stiam ce sa fac. Tratamentul era foarte scump ( nu se gasea la noi in tara) si nici un veterinar nu-mi dadea sanse de reusita datorita varstei inaintate. Am zis sa incerc. Ma incapatanam sa-l vad mort. Il iubeam prea mult. A urmat un tratament lung si dureros, dar la sfarsit am fost multumit ca a dat roade. Cainele a scapat, mananca de rupe, blana si-a revenit si noi suntem fericiti Toata familia mea este iubitoare de animale! Iti doresc toate cele bune si sper sa reusesti sa treci peste pasul asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: A murit Rex! Imi pare rau de pierderea ta,pacat,ca era puiut. Si eu am pierdut cativa,unii de batranete,altii de bola,cei mai buni prieteni,merita toata atentia,fi tare si acorda o alta sansa altui catelus ce ar putea sa-ti umple golul ramas dupa REX. daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: A murit Rex! Salut. Imi pare rau pentru catelusul tau! Eu sunt medic veterinar. Ai carnetul de vaccinare al cainelui? Cand a fost facut ultimul vaccin si ce scrie pe eticheta din carnet? Nobivac DHPPi + Nobivac RL Fiind primul cg pe care l-am avut, restul fiind comunitari, nu am stiut ca tb sa fie mai izolat (sa nu intre in contact cu altii) decat dupa terminarea vaccinurilor. Eu il tineam la tara impreuna cu restul (3) si eram tare multumit cand vedeam ca se inhaita cu ei la latrat. Cred ca in primavara am sa-mi iau altul! Numai bine, Alin .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmc Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: A murit Rex! Asa cum spune si titlul, acum cateva ore mi-a murit Rex :ang2:ang2! Era un ciobanesc german (cg) de 3,5 luni, plin de viata si curaj, din care speram sa fac un paznic de nadejde. Impart cu voi aceasta suferinta sperand ca sunt iubitori de animale care stiu ce inseamna sa pierzi un animal drag. Si cat imi dorisem puiul....! O seara buna, Alin Imi pare rau de situatie. Am un Beagle si un Rotweiler (extremele) deci iubesc animalele.Sfatul meu e sa nu mai iei tot ciobanesc german pt.ca tot timpul ai sa vezi diferente intre actualu si fostul catel. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: A murit Rex! Salut, imi pare rau de pierderea suferita . Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Re: A murit Rex! Pacat de catel . Trebuie sa stii ceva . Cateii au imunitate din laptele catelei , atata timp cat sunt alaptati . Inainte de intarcare , proprietarul trebuie sa ii faca doua vaccinuri care ii fac imunizarea la un numar destul de mare de boli. Problema este ca respectivul vaccin isi face efectul doar in 10 zile. Daca l-a vaccinat si l-a scos din mediu lui , este foarte probabil sa incalte vreo boala virala . Este posibil ca tu sa ai boala acasa la ceilalti caini . Ei s-au imunizat , dar catelusul a schimbat mediul si probabil nu a fost vaccinat sau vaccinul nu a fost tinut in conditii optime ( de temperatura ) si proteina din el s-a degradat. Daca tu cumperi un vaccin de la coltul strazii si il tii in mana pana acasa ...adio ! . Cand ai ajuns acasa , nu mai are efect. De aceea apar probleme chiar si la cainii vaccinati . PE viitor , cand mai cumperi un caine , mergi cu veterinarul la proprietar acasa si fa-i acolo vaccinurile. Dupa aceea , nu-l lua decat dupa 1 0 zile , ca sa isi fac efectul . Pare complicat , dar daca vrei sa nu iti asum riscuri inutile , trebuie sa ai grija. Eu am 4 caini :-) ...3 maidanezi imperiali si un Pero de Presa Canario de 70 de kg. Ii iubesc pe toti la fel si desi o parte din maidanezi au venit la varste ...necunoscute in familie , toti au vaccinurile la zi , deparaziati cel putin o data la 6 luni , carnetele de sanatate sunt la zi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: A murit Rex! Ehh si eu l-am pierdut pe Pablo.....avea 13 ani dar depasise cu vreo 2 ani media de varsta la boxer.Atentie la puiuti cu vaccinarea, trebuie facuta la timp, dozele sa fie in termen sau sa fie depozitate corect. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate