air_wolf Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? in acest caz...bagati aici...fara numar politica....mondenitati....can-can.... pe cand un topic despre manele si manelisti?:grin: ia de aici :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Lasandu-i pe politicieni deoparte....din mizeria cotidiana....o privire si catre noi insine....oare ce scoate la iveala ???? Este proaspat...si 100% real... Fiind a doua oara cand mi se intampla, am serioase semne de intrebare.... 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Sunt acei parinti nascuti undeva intre `85-`89 si care ei insisi au crescut in minunata epoca post-decembrista din care n-au inteles nimic, in care nu li s-a oferit nimic, in care nimeni nu i-a mai putut stapani si in consecinta asta ofera si ei progeniturilor facute la gramada..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Raspunsul scurt : DA . Raspunsul lung :DA , poti muri pe strada sau poti fi furat , batut , iar CEILALTI trec pe langa tine . PUNCT. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Asta e democratia, frate! Beeeeeeep!!!!!!.... pe ea! :f2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Asta e democratia, frate! Beeeeeeep!!!!!!.... pe ea! :f2 Nu.....Asta e ROMANIA ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Nu.....Asta e ROMANIA ! In Romania de acum 25-30 de ani nu se intampla asa ceva. Chiar imi amintesc o intamplare, cand eram copil, tot cu o femeie cu epilepsie care a facut o criza in centru, era singura, si au intervenit imediat oamenii de pe strada, i-au adus apa dintr-un magazin, a venit si salvarea, etc... Oamenii erau mai saritori, mai comunicativi, mai deschisi sufleteste. Dar in rahatul asta de sistem asa zis "democratic", pe nimeni nu mai intereseaza de nimeni, disperarea si egocentrismul a pus stapanire pe sufletul oamenilor. Au dresat oamenii atat de bine incat stau toti in banca lor si se fac ca nu vad nimic in jurul lor. Singura lor preocupare este sa ajunga acasa in "siguranta caminului propriu" si apoi sa vegeteze in fata LCD-ului si sa-si lase creierul spalat in continuare cu tembelismele cu pretentii de arta si cultura... De asta e si greu sa aduni mai multi oameni pentru o actiune serioasa, in ziua de azi. Adica sistemul si-a facut excelent treaba! Din fericire nu sunt toti romanii asa, dar majoritatea sunt. La fel e situatia si in restul Europei, nu va faceti iluzii ca "dincolo" ar fi altfel. Poate situatia acolo e mult mai cosmetizata, dar atat. Sunt in aer si aia, habar nu au pe ce lume traiesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Ca sa raspund la intrebarea din titlu, pentru a putea fi salvata Romania, ca teritoriu, ar trebui mai intai depopulata, deratizata... sau cum vreti sa-i spuneti. Noi nu avem mijloacele necesare acestei operatiuni, dar s-ar gasi la "Marile Puteri" suficienta dioxina. Dupa ce se linistesc treburile, tot intreprinzatori din afara, cu muuulte buldozere, trebuie sa faca curatenie. Repopularea frumosului teritoriu - Romania, se va face cu japonezi in partea estica si nemti in vest, la care li se va putea spune neoromani, ca doar vor trai in Noua Romanie. Reconstructia va fi sustinuta, bineanteles, din Fonduri Europene. E singura varianta care ar funtiona 100%. Povestile cum ca daca n-am mai fura, n-am mai minti, ne-am apuca de lucrat, ne-am informa, am sti sa ne alegem conducatorii, i-am pedepsi daca ne tradeaza, etc, Romania ar fi salvata, sunt fantezii - nu au cum sa functioneze inainte de deratizare. Parerea mea... :grin: 1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Hmm... Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie in vara ...undeva in Gorj ...pe un drum judetean (circulat) ...un nene cazut de pe bicicleta in mijlocului drumului ptr ca il batuse prea mult soarele in cap. Treceau pe langa el ...fara nici o greata ... Filmul lui Catalin e retoric ...si ...foarte ONTOPIC! Cand i-am oferit ultima oara o farfurie de mancare celui flamand? Cand i-am oferit ultima oara o cana de apa celui insetat? Cand i-am oferit ultima oara o haina celui care tremura de frig? Cand am spus ultima oara o vorba buna celui care a avut nevoie de asta? Gasim raspunsuri? A trecut mult timp de atunci ...de ultima oara, asa-i ? Sau poate nici macar nu a existat prima oara ptr unii...cine stie ... De ce sa dam vina pe trecuturi, ptr unii de trista amintire? NOI, suntem vinovati si responsabili...ptr ca am devenit ceea ce suntem si ce ni se intampla...Mai mult decat atat ...in egala masura suntem vinovati si responsabili ptr ceea ce au devenit sau vor deveni copiii nostri ... Sa ne apere Dumnezeu ... de ceea ce va urma de acum incolo...:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Nu pot decit sa ma bucur ca din ce in ce mai multi oameni incep sa inteleaga care e problema Romaniei: oamenii care o populeaza, romanii. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? (...) Sa ne apere Dumnezeu ... asteapta tu... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Ba, unii asa vorbiti de parca voi ati fi klingonieni, nu romani... Siti ce? N-ati vrea voi sa va exterminati pe voi insiva, si sa ne lasati pe ceilalti in pace, sa ne vedem de treburile noastre, cu mai mult succes fara de-astia ca voi care sa bage bete in roate? Pe bune! V-ati face si voua un bine, nu ar mai trebui sa suferiti atat de frustrare. Pe bune, nu va mai chinuiti atat de rau pe meleagurile astea... Va recomand sa meditati asupra acestui proverb: "A stii si a nu actiona este suprema lasitate." (Aveti si premiza de a nu stii si a nu intelege nimic, caz in care nu sunteti lasi, ci doar ignoranti.) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 (editat) Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Probabil situatii similare au avut parte fiecare pana acum . Respect Catalin pentru implicare si tuturor celor care au reactionat identic, RUSINE celor care ati trecut nepasatori. In ziua de azi, parintii sunt preocupati sa aiba un venit necesar supravietuirii (marea majoritate) si uita un lucru esential EDUCATIA sau acei "sapte ani de acasa"Cateodata uita din cauza grijilor altadata din cauza nepasarii. Daca ne mai gandim ca suntem sprijiniti de afara sa mergem cat mai jos cu indobitocirea noilor generatii prin diferite canale,scenariul pentru viitor e destul de negru. Nu imi e rusine sa o recunosc insa pe langa indrumarile zilnice si sfaturile de rigoare, pe langa perseverenta cu care eram sfatuit sa invat sa invat si sa invat,am luat de 2 sau 3 ori faimoasa "bataie cu cureaua " si abia acum,chiar daca suna ciudat, ii multumesc tatalui meu. Cand am drum prin Bucuresti in zone aglomerate sau unde nu gasesc facil loc de parcare,aleg metroul sau RATB. Imi este pur si simplu sila de ceea vad ! Oameni batrani ce nu mai primesc acel ajutor la urcarea unei scari sau sa treaca strada, copii ce vorbesc in ultimul hal (gramatical sau ca nivel de bun simt) , oameni simplii care prefera sa se joace vreun joc imbecil pe telefon sau sa citeasca publicatii de cacat desi in jurul loc poate unul moare sau e batut,talharit sau chiar omorat. Cu fiecare caz pe langa care vom trece nepasatori, suntem tot mai departe de ceea ce ne dorim sa vedem in jurul nostru ! Editat Octombrie 19, 2013 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 (editat) Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Era vorba de balanta dintre oamenii cu bun simt si simt civic vs. nesimtiti si needucati civic, care la poporul din jurul Carpatilor inclina clar, in mod covarsitor, de partea nesimtitilor si a celor fara minima cultura civica. De astia te lovesti pe strada, astia voteaza pe unii dintre ei autointitulati politicieni, dintre ei se selecteaza liderii societatii. Si din cauza lor merg lucrurile dezastros in Romania. In timp, sunt ferm convins ca prin educatie (atit formala cit si informala), expunere la civilizatii mai inchegate (studii, capsuneriade, turism etc) balanta se va mai echilibra si Romania va progresa. Partea trista e ca asta se va intimpla dincolo de orizontul vietii noastre. Implicarea fiecarua in acest lucru e foarte simpla si indemina oricui: sa ofere celorlalti doar ce si-ar dori sa primeasca de la altii. Editat Octombrie 21, 2013 de georgei23 2 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Ca sa raspund la intrebarea din titlu, pentru a putea fi salvata Romania, ca teritoriu, ar trebui mai intai depopulata, deratizata... sau cum vreti sa-i spuneti. Noi nu avem mijloacele necesare acestei operatiuni, dar s-ar gasi la "Marile Puteri" suficienta dioxina. Dupa ce se linistesc treburile, tot intreprinzatori din afara, cu muuulte buldozere, trebuie sa faca curatenie. Repopularea frumosului teritoriu - Romania, se va face cu japonezi in partea estica si nemti in vest, la care li se va putea spune neoromani, ca doar vor trai in Noua Romanie. Reconstructia va fi sustinuta, bineanteles, din Fonduri Europene. E singura varianta care ar funtiona 100%. Povestile cum ca daca n-am mai fura, n-am mai minti, ne-am apuca de lucrat, ne-am informa, am sti sa ne alegem conducatorii, i-am pedepsi daca ne tradeaza, etc, Romania ar fi salvata, sunt fantezii - nu au cum sa functioneze inainte de deratizare. Parerea mea... :grin: Unii au inteles ca ceea ce am scris este un pamflet, altii in schimb, "guristii", s-au si vazut inlocuiti cu japonezii, in tarisoara lor deaga... :grin: Am vrut sa atrag atentia ca oamenii care populeaza aceasta tara (vazuti din avion) au o problema, nu de acum, ci de cel putin 1000 de ani. O fi ceva genetic?... Stiti bine ca sunt un activist infocat pentru schimbare, ma tem insa ca acest popor (tot vazut din avion) nu se va trezi niciodata. Noi vorbim mult si facem putin. Avem mult umor si foarte putin bun simt. Asta este tragedia poporului roman... din care fac si eu parte. 1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? educatia ar fi cea care ar putea sa schimbe romania. si nu ma refer doar la ceea ce se preda in scoli, ci la ceea ce ar trebui sa vada sau mai bine sa nu vada un copil/adolescent. o discutie lunga si interminabila, cu presa in prim plan ca promotor al inculturii, a non-valorilor si a prostului gust. 2 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Ba, unii asa vorbiti de parca voi ati fi klingonieni, nu romani... Siti ce? N-ati vrea voi sa va exterminati pe voi insiva, Stiti balada lui Litovoi ? O sa va scriu cateva versuri din memorie , nu garantez pentru acuratete ) : Peste tara sfanta ( aka. romania ) vine frig si jale , Litovoi ucide , ostile vandale . Peste tara sfanta ....vine muuulta jale Litovoi ucide , Ostile dusmane , Peste rasa sfanta ...nimeni nu mai vine , Litovoi de ciuda , s-a ucis pe sine ! ...sa inteleg ca suferim de complexul sucidal al lui Litovoi ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? @JurasikMan: Eu personal nu vad nici o legatura intre ce am zis eu si "citatul" tau... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Re: Oare ce mai salveaza Romania ? Era o gluma , Optimus. Din pacate , daca nu ai inteles-o , nu am cum sa ti-o explic . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate