Vizitator iulidiv Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Dupa cum stiti am un Freelander ce a avut volanul mutat de pe dreapta pe stanga si vreau sa intreb pe cine mai stie daca ansamblul de stergatoare de la volanul dreapta se poate modifica tija de la motoras sau ceva care sa faca facila mutarea ca pentru stanga.Am la grila de la stergatoare acea directionare si pentru dreapta si pentru stanga ceea ce ma face sa cred ca se poate muta relativ simplu. Cred ca au facut totul cu cap englezoii astia...:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: Ansamblu stergatoare volan dreapta Ai nevoie de cadrul metalic pe care sunt prinse parghiile stergatoarelor si motorasul de la un LHD, nu este piesa simetrica. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator iulidiv Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Re: Ansamblu stergatoare volan dreapta Am inteles, deci nu sunt atat de inspirati englezoii astia, sa faca si ei viata mai usoara unui roman de rand...daca stiti pe cineva ca ar avea asa ceva, ma refer la ansamblul complet LHD, va multumesc anticipat.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Re: Ansamblu stergatoare volan dreapta Incearca la dezmembrari, s-a umplut tara de Freelandere. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate