costakala Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Salutare,care ma poate indruma sa simplific la frana ,sistemul de tevi de la puntea spate(sa ramana o simpla coloana care sa ajunga in repartitor) ca nu mai inteleg nimic ce-i cu returul care se intoarce la distribuitor.Nu-mi mai imi trebuie sistemul ptr ajustare in caz de greutate pe spate.. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 (editat) Re: simplificare frana spate.. Ti-as explica cu poze , dar e inutil - demonteaza repartitorul , apasa frana si vezi pe care iese lichid , pune teu si ... da-i gaz ... Returul se blindeaza ... Nu stiu cum ai de gand sa faci reglarea corecta a franei pe spate . Presupunand ca reusesti geniala ajustare a franarii pe spate , corecta in raport cu cea de fata ( ajustezi placutele , etc ... ) ... ce faci cand conditiile de franare nu-s ideale - franare in panta , in curba , pe drum neregulat ? ? ? ... Editat Octombrie 18, 2013 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Octombrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: simplificare frana spate.. Ideea e ca din tot "animalul" de y60 a ramas doar sasiu cu acareturile si vreo 15% din caroserie...,deci vreau sa am frana pe spate:wink: si atata...multumesc cos de promptitudine.. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: simplificare frana spate.. Ai sa te saturi de atata frana ... de fapt , de atata dat din cur ca ratza ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: simplificare frana spate.. Salutare, Iti montezi un repartitor de frana reglabil in cabina si ai scapat de toate problemele: http://www.racingnick.ro/produse/repartitor-frana-wilwood-cu-robinet Din pompa vi in repartitor si din repartitor in T-ul de pe puntea spate. Gasesti la ei si furtun de teflon si fitinguri profi.Daca nu te descurci spune-mi si te ajut eu. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Octombrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: simplificare frana spate.. Interesant...o sa ma hotarasc la etapa .sistem franare.,multumesc de sfat dl campion..:). Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: simplificare frana spate.. sau de la colegul nostru roly un regulator de franare, care e acelasi lucru http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78997-Accesorii-Vitara-%28Frana-de-mana-hidraulica-repartitor-frana-manere-si-altele-%29 ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate