bogdan.sb Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Salutare, in ultimele zile am "renovat" luminile de la Feroza mea. Am desfacut stopurile spate si pozitiile fata, le-am curatat iar, pentru o lumina mai buna, am lipit folie de Al. pe interior (oarecum efect de oglinda). Am inlocuit becurile de la stop/frana spate cu leduri rosii si a rezultat o lumina rosu intens, foarte frumoasa si vizibila. Becurile de la pozitiile fata le-am inlocuit cu led-panel (16 led SMD). Acum lumineaza ca un far mai slab si consuma foarte putin. In loc de sigla "Daihatsu" din spate - care oricum esta cam rupta - am montat un stop de la o alta masina pe care il aveam prin pivnita si l-am legat ca al 3-lea stop de frana. Am mai adaugat niste proiectoare (tot cu led ca sa nu ma mai incurc cu relee ...) pentru mersul inapoi. Luminile pentru mersul inapoi pot sa le aprind si separat de la un buton, daca am nevoie de lumina in spate, dar vreau sa merg cu fata ... Pe lateral, sub oglinzi, am montat "lunini de zi" care se aprind impreuna cu proiectoarele fata. Lumineaza super in parti. Inca nu le-am testat in off, dar abia astept. Sunt convins ca o sa faca treaba buna. Cam asta ar fi cu luminile. Cel putin deocamdata :grin: Urmeaza interiorul ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Lumini de jur imprejurul masinii ... Interesanta treaba cu luminile tip DRL in lateral cu toate ca nu sunt adeptul firelor care atarna :) Eu vreau sa imi fac niste lumini mai serioase la mersul inapoi. Voi monta niste LED-uri strong in stopuri initial, iar daca se impune si mai multa lumina montez un set de proiectoare spre spate pe plafon. In alta ordine de idei am si eu o rugaminte ca sa nu mai deschid alt topic - fa-mi si mie cateva poze cu chederele de la usa, cele care sunt pe caroserie nu pe usi. Eu nu le mai am pe cele originale si vreau sa vad cum aratau ca sa gasesc ceva apropiat. Multumesc anticipat! :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Re: Lumini de jur imprejurul masinii ... Am mai adaugat niste proiectoare (tot cu led ca sa nu ma mai incurc cu relee ...) pentru mersul inapoi. Luminile pentru mersul inapoi pot sa le aprind si separat de la un buton, daca am nevoie de lumina in spate, dar vreau sa merg cu fata ... sau daca vrei sa ai lumina in spate si sa nu bagi in marsariere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Re: Lumini de jur imprejurul masinii ... Da, cablurile care atarna...nu o sa mai atarne cat de curand. Nici mie nu imi plac :wink: Ledurile strong in stop urmeaza si la mine, dar tot nu o sa lumineze in spate / lateral deci raman unghiuri moarte. Proiectoarele de pe spate le-am orientat tocmai ca sa acopere acele unghiuri. Si pana la urma, cu spatele mergi incet, deci nu ar fi nevoie in mod normal sa luminezi foarte multi metri. Cel putin asa am gandit-o eu ... Sigur ca o sa fac pozele, dar abia maine o sa reusesc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Lumini de jur imprejurul masinii ... 2 poze (din exterior si din interior) cu chederele de la usi, cele fixate pe caroserie. Sper sa te ajute. Daca mai ai nevoie de alte detalii, da-mi un semn (sper sa nu se supere Admin ca am trecut de la lumini la chedere) ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: Lumini de jur imprejurul masinii ... Iti multumesc! Deci pe caroserie e defapt doar o protectie a muchiei, chederul propriu zis de cauciuc fiind cel de pe usa. Ei bine, la mine e montat si aici un cheder, care cam incurca la inchiderea usilor. Banuiesc ca a fost montat din cauza de lipsa de etanseitate la cel vechi. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Re: Lumini de jur imprejurul masinii ... Exact, pe carosere este doar o protectie. daca sunt stricate, poate ar fi bine sa le schimbi si pe unele si pe celelalte. Cred ca o sa gasesti second la preturi decente. Noi....mi-e groaza sa ma gandesc cat ar putea sa coste .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate