Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Achizitie noua Jeep YJ

alin-jeep

Postări Recomandate

:grin: Cautand o rama de parbriz ptr.CL-ul meu am dat peste un YJ semidezmembrat si l-am luat cu totul .Este din 1988 cu motor de 2.5 monopunct .Este adusa din Austria si are actele in regula si se poate inmatricula in Ro.Momentan motorul este desfacut si a ruginit ,cutia si reductorul lipsesc ,fara cardane ,fara puntea fata ,puntea spate este desfacuta dar am toate componentele rapoarte de 4.1 (lucru bun),lipsa aripa stanga si o usa(asa la prima vedere).Caroseria nu are rugina si are vopseaua originala ,sasiul este demontat ,trebuie curatat si vopsit.Am primit 6 perechi de arcuri par a fi noi 4 din ele.

Vreau sa o fac stok si sa o inmatriculez pe mine pentru strada si plimbari usoare si de ce nu daca primesc un pret bun sa o vand.

Asa arata acum :

Fotografie0078.thumb.jpg.6ba060e510ca9568336e5ad629135865.jpg Fotografie0079.thumb.jpg.942a14ce75f414f69823ce53f9fdb7fe.jpg Fotografie0080.thumb.jpg.5bfdfc1063ccf6ccbb2ccdf2d772bf85.jpg Fotografie0081.thumb.jpg.dabbaf970f708b32f1e7258a7e445490.jpg Fotografie0082.thumb.jpg.ccedc4d704fce848ab38bd7430b54ccc.jpg Fotografie0083.thumb.jpg.47051dfb2b1b9e10c4d5d130bc7fa6c7.jpgFotografie0084.thumb.jpg.5e7c722a0eaa39e3e4a7dc2a42823b1d.jpg

...parerea Austriacului :ha::ha::ha:

Fotografie0085.thumb.jpg.0c875cb0c4b549b5a969d59067e960bc.jpg

Nu cred ca o sa pot sa spun ca n-am de lucru prea de curand:grin:

ALIN:h5

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Achizitie noua Jeep YJ

Chit ca sunt fanul altei marci, ma bucur cand vad cate un "cotetz" incaput pe maini bune si cu sanse mai de resuscitare:wink:

O sa urmaresc cu interes topicul, felicitari pentru ambitie! (sunt convins ca va iesi lucru bun, dupa ce am vazut pozele cu "frigiderul" lui Max:grin:)

:h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Ce sa zic, pare ca ai mult de munca si piesele lipsa nu sunt putine. tot de prin germania austria junk yarduri vei iesi cel mai bine ca pret si verietate de piese.

La o achizitie noua m-as baga si eu, si am nevoie de sfaturile voastre.

Ma gandeam la JKU 10th. Insa sunt nehotarat pt ca:

imi place mai mult cel in 2 usi insa nu este practic si sare pe sosea fiind mai scurt si neavand cand sa absoarba gropile. Spatiu de depozitare nu are, cat despre care dintre ele e mai bun pt un off road-er incepator ca mine chiar nu ma pricep.

De asemena cei 200 cp, nu mi se par tocmai multi pt 2.2 tone iar dk aveti pareri legate de chip tuning la motorizarea asta care de fapt e aceeasi cu cea de dinainte care dezvolta 177 cp, va rog frumos sa-mi spuneti.

multzam

Link spre comentariu

Felicitari maxime Aline,intradevar te-a mancat si acum iti faci de lucru scapinandu-te:grin:,dar o sa iasa bine si cel mai important este ca vei sti exact ce masina ai pentru ca iese din mana ta aproape in intregime.

Spor la treaba si asteptam evolutia resuscitarii.

Ce sa zic, pare ca ai mult de munca si piesele lipsa nu sunt putine. tot de prin germania austria junk yarduri vei iesi cel mai bine ca pret si verietate de piese.

La o achizitie noua m-as baga si eu, si am nevoie de sfaturile voastre.

Ma gandeam la JKU 10th. Insa sunt nehotarat pt ca:

imi place mai mult cel in 2 usi insa nu este practic si sare pe sosea fiind mai scurt si neavand cand sa absoarba gropile. Spatiu de depozitare nu are, cat despre care dintre ele e mai bun pt un off road-er incepator ca mine chiar nu ma pricep.

De asemena cei 200 cp, nu mi se par tocmai multi pt 2.2 tone iar dk aveti pareri legate de chip tuning la motorizarea asta care de fapt e aceeasi cu cea de dinainte care dezvolta 177 cp, va rog frumos sa-mi spuneti.

multzam

Editia 10th este chiar frumos,are capota mai deosebita si pragurile laterale,pacat ca pentru Europa nu au montat si barile de pe aceeasi editie din america.

Alegerea ontre 4 si 2 usi trebuie sa iti apartina pentru ca doar tu sti cel mai bine ce necesitati ai,iar cei 200cp sunt mai mult decat suficienti,este totusi o masina mediocra pe sosea ia fiind conceputa pentru teren,pentru sosea avem A6 sau altele de genul.

Pr meleagurile noastre nu am auzit sa se bage cineva in motorul asta si asa pacatos,cu siguranta poti scoate mai mult din el dar nu este de ajuns sa pui cutiuta de chibrituri de chip tunning ci mai degraba sa il resoftezi,dar pe linga asta mai trebuie si alte modificari,pe la injectie,turbina si evacuare,si nu sunt deloc ieftine,nu merita investitia,are deja destula putere pentru cat ai trebuie masinii,daca o iei de noua mai pierzi si garantia iar daca se intampla ceva doar tu te scarpini la buzunar.

Eu chiar vineri am mers cu unul 10th in 4 usi si mi-sa parut mai mult decat ok,acum fiecare cu parerile si gusturile proprii,am tras cu el o platforma cu 2 axe pe care era pus un A8 si nu dadea semne catusi de putin ca se forteaza,tragea cu simt de raspundere.

Dar iti pot spune multi parerile lor caci doar a ta conteaza,cum simti tu masina,asta e important.

• Like 1
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare