MAsterD Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Va salut Am trecut la Samurai din mai multe motive si nu regret, imi place foarte mult cum se comporta in teren, desi mai am cateva probleme despre care as dori sa va intreb.Are motor de 1,3 carburator. Intrebari pentru cunoscatori: La rece motorul sta turat la 2200 ture/min, si nu trage, cand cuplez o treapta de viteza scade turatia si nu are forta, dupa ce se incalzeste motorul sta la relanti, si merge rotund, care ar fi problemele? Cate serii are masina si unde se afla, sasiu, caroserie? cateva poze cu masina: http://i1049.photobucket.com/albums/s386/DorinEugen/467b564f-1193-4cd8-8a9c-0e13fcb550e7_zpsd7fde7cd.jpg http://i1049.photobucket.com/albums/s386/DorinEugen/dc4e817c-74f8-4dff-9ef9-6222e75394f9_zpsd6c44d7a.jpg http://i1049.photobucket.com/albums/s386/DorinEugen/5790135a-e86a-4bb3-8b77-5f270b1a9e8b_zps64a17d46.jpg http://i1049.photobucket.com/albums/s386/DorinEugen/2013-09-22134630_zpsd0111671.jpg Gumele sunt un pic cam mari pentru el, dar merg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: Trecere de la Pajero la Samurai Sa fie cu noroc!:x Ce iti place mai mult la samurai decit la pajero si ce regreti? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Octombrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: Trecere de la Pajero la Samurai imi place mai mult cum trece prin teren foarte moale, balti, noroaie, si regret forta si confortul din pajero, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: Trecere de la Pajero la Samurai Seria de sasiu e undeva deasupra rotii dreapta fata. Seria de motor e undeva in stanga, pe o nervura. Asta la mine. Relantiul la motorul de Sami cu carb e discutat pe cateva topicuri aici, nu neaparat e solutionat dar exista variante. Si eu am probleme cu el, la mine tind sa cred ca e un senzor care ar trebui sa sesizeze ca se apasa frana si sa mareasca turatia motorului si care nu isi face treaba. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Trecere de la Pajero la Samurai daca gaseste cineva mai repede discutiile despre relanti, as fi recunoscator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Trecere de la Pajero la Samurai n-o sa gasesti ceva discuti concrete, adica ce sa reglezi si ce sa urmaresti...da o cautare dupa cuvantu "carburator" pe forum si in special pe sectiunea samurai, dar mai multe discutii sunt despre cei cu motor pe injectie....si eu am cautat mult, pana la urma am ajuns sa pun carburator de dacie, mai mult ca sigur putere nu mai are ca-nainte, dar consumul a scazut drastic...panta nu exista sa nu urce, bine n-am munti de 2000 metri si nu am pretenti de concurs de la masina...eu unu sunt multumit..... despre reglaje pot sa-ti spun ca se poate regla din cele 2 surube de reglaj din partea dinspre fata a carburatorului(partea catre radiator) lipsa de putere poate sa vina si de la avans care este ori prea mic ori prea mare..... ai mai jos o poza cu cele 2 reglaje...trebuie sa urmaresti toate vacumurile sa nu fie vreun furtunas crepat...eu n-am avut problema ta, la mine la inceput cand am luat masina avea multe vacumuri sparte, am inlocuit am reglat si a mers o perioada, dupaia nu a mai vrut sa stea la relanti si nu am mai reusit sa-i dau de capat si am renuntat....probabil ca trebuie desfacut dar mie frica ca nu-l mai pun la loc:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Octombrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: Trecere de la Pajero la Samurai o sa ma uit la furtunase , ms. daca ma hotarasc la un carburator de dacie, o sa va intreb, Cu stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: Trecere de la Pajero la Samurai Ce roti ai pe samurai? stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: Trecere de la Pajero la Samurai 215,80,r15, dar freaca la viraj maxim si la denivelari mari, sunt italiene si foarte moii fata de bp pneus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: Trecere de la Pajero la Samurai n-o sa gasesti ceva discuti concrete, adica ce sa reglezi si ce sa urmaresti...da o cautare dupa cuvantu "carburator" pe forum si in special pe sectiunea samurai, dar mai multe discutii sunt despre cei cu motor pe injectie....si eu am cautat mult, pana la urma am ajuns sa pun carburator de dacie, mai mult ca sigur putere nu mai are ca-nainte, dar consumul a scazut drastic...panta nu exista sa nu urce, bine n-am munti de 2000 metri si nu am pretenti de concurs de la masina...eu unu sunt multumit..... despre reglaje pot sa-ti spun ca se poate regla din cele 2 surube de reglaj din partea dinspre fata a carburatorului(partea catre radiator) lipsa de putere poate sa vina si de la avans care este ori prea mic ori prea mare..... ai mai jos o poza cu cele 2 reglaje...trebuie sa urmaresti toate vacumurile sa nu fie vreun furtunas crepat...eu n-am avut problema ta, la mine la inceput cand am luat masina avea multe vacumuri sparte, am inlocuit am reglat si a mers o perioada, dupaia nu a mai vrut sa stea la relanti si nu am mai reusit sa-i dau de capat si am renuntat....probabil ca trebuie desfacut dar mie frica ca nu-l mai pun la loc:)) [ATTACH=CONFIG]193300[/ATTACH] In poza se vede o mufa verde, la mine ii scoasa ? sa fie de acolo problema? Ce rol are ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: Trecere de la Pajero la Samurai mufa aia verde (partea de jos in poza) si la mine este scoasa, habar nu stiu unde trebuie sa intre sau daca trebuie sa intre undeva dar nu este din cauza ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate