Astral Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Ce telefon ati recomanda cu dual SIM dar care sa functioneze simultan in ambele retele atunci cand sunt DOUA APELURI SIMULTAN ? Un model recomandat ar fi Samsung B7722, dar e putin cam vechi..... http://www.gsmarena.com/samsung_b7722-3362.php Va rog, daca nu stiti sigur ca un anumit telefon nu are functia de apel in asteptare pe al doilea SIM, deci sa poti vedea cine te suna si sa poti raspunde, nu mai intereseaza...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Re: Recomandari telefon mobil cu dual SIM, dar dual call ! Eu folosesc de ceva timp asta: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_duos_s6802-4777.php Sunt multumit de raportul calitate/pret. Editat Octombrie 22, 2013 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Recomandari telefon mobil cu dual SIM, dar dual call ! Atentie, ce vrei tu se cheama "dual sim activ". Ala de care zici tu e doar "stand by". Vezi diferenta aici: http://videotutorial.ro/ghid-achizitie-telefon-destept-dual-sim-diferentele-intre-tehnologii-tutorial-video/ E greu sa mai recomanzi un telefon in ziua de azi... la ce stifturi apar pe piata... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Re: Recomandari telefon mobil cu dual SIM, dar dual call ! Eu folosesc de ceva timp asta: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_duos_s6802-4777.php Sunt multumit de raportul calitate/pret. Atentie, ce vrei tu se cheama "dual sim activ". Ala de care zici tu e doar "stand by". Vezi diferenta aici: http://videotutorial.ro/ghid-achizitie-telefon-destept-dual-sim-diferentele-intre-tehnologii-tutorial-video/ E greu sa mai recomanzi un telefon in ziua de azi... la ce stifturi apar pe piata... :grin: Intamplator, am doi colegi la birou cu care am probat ambele telefoane : B7722 si Duos 6802. La B7722 apar pe ecran cele doua apeluri si poti alege la care sa raspunzi, iar la 6802 apare doar unul dintre cele doua apeluri..... Deci, 6802 e cel cu "stand-by", iar B7722 e "dual SIM activ" real ! Editat Octombrie 22, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Re: Recomandari telefon mobil cu dual SIM, dar dual call ! Pe gsmarena il dau si pe B7722 tot ca dual stand-by. Activ inseamna ca atunci cand esti sunat pe o cartela, si vorbesti, poti primi apel si pe cealalta cartela avand posibilitatea sa raspunzi si la noul apel de pe cealalta cartela, punand primul apel de pe prima cartela in asteptare, sau punand in asteptare cel de-al doilea apel de pe cartela a doua. Practic, poti comuta intre apeluri, ca si cum ar fi pe aceeasi cartela. Faptul ca suna ambele apeluri deoadata, nu inseamna ca e neaparat dual activ. La dual stand-by, daca vorbesti pe una din cartele, la un apel primit pe cealalta cartela iti va da ton de telefon inchis sau in afara retelei. Dar daca tot ai la dispozitie un telefon de-ala, raspunde la un apel de pe el, si in timpul asta, mai apeleaza-l cu un alt telefon si atunci vei sti exact daca este dual activ sau nu. Poate au gresit cei de la gsmarena... cu toate ca aia nu prea gresesc, e singurul site unde pana acum am vazut informatie exacta, comparativ cu alte siteuri... Oricum, nu mai merita telefonul dual sim, de cand au aparut abonamentele cu minute nelimitate in toate retelele, la preturi cat de cat decente. Exceptand situatia cand chiar vrei doua numere de telefon diferite, pentru utilizari diferite. LE: Probabil "dual call" ala se refera fix la treaba asta, sa primeasca doua apeluri in acelasi timp, dar odata ce ai raspuns la unul din ele, celalalt sim devine inactiv, fiind de fapt un stand-by, deci nici o smecherie. Ca vorbesti 30-60 minute pe un sim, si in timpul asta altii cred ca tii telu inchis si nu vrei sa le raspunzi... :grin: Editat Octombrie 22, 2013 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Recomandari telefon mobil cu dual SIM, dar dual call ! Eu folosesc de curand un Galaxy S4 Mini Dual-sim, de care sunt chiar multumit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Recomandari telefon mobil cu dual SIM, dar dual call ! HTC t 528w E FULL active Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Recomandari telefon mobil cu dual SIM, dar dual call ! Galaxy S4 dual sim (normal nu mini - exista asa ceva) - foarte bun, doar ca nu se prea gaseste prin Romania. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Recomandari telefon mobil cu dual SIM, dar dual call ! Dupa acest telefon puteti supermodera in romana, maghiara si engleza : http://www.dualsim.ro/products/HTC-ONE-%252d-802w%3A-Smartphone-Dual-SiM-3G-%252d-Full-Active%2C-Android-4.2-Rom%C3%A2n%C4%83%2C-ecran-Full-HD-4.7%22-S%252dLCD3%2C-Quad%252dCore-1.7Ghz%2C-GPS%2C-camera-4-UPx%2C-baterie-2300Ah-%252dnegru.html Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: Recomandari telefon mobil cu dual SIM, dar dual call ! cauta pe solomobil dual sim active... ce-i peste 400 de euro nu merita bani ..mai bine iei d epe ebay. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: Recomandari telefon mobil cu dual SIM, dar dual call ! Pe gsmarena il dau si pe B7722 tot ca dual stand-by. Activ inseamna ca atunci cand esti sunat pe o cartela, si vorbesti, poti primi apel si pe cealalta cartela avand posibilitatea sa raspunzi si la noul apel de pe cealalta cartela, punand primul apel de pe prima cartela in asteptare, sau punand in asteptare cel de-al doilea apel de pe cartela a doua. Practic, poti comuta intre apeluri, ca si cum ar fi pe aceeasi cartela. Faptul ca suna ambele apeluri deoadata, nu inseamna ca e neaparat dual activ. La dual stand-by, daca vorbesti pe una din cartele, la un apel primit pe cealalta cartela iti va da ton de telefon inchis sau in afara retelei. Dar daca tot ai la dispozitie un telefon de-ala, raspunde la un apel de pe el, si in timpul asta, mai apeleaza-l cu un alt telefon si atunci vei sti exact daca este dual activ sau nu. Poate au gresit cei de la gsmarena... cu toate ca aia nu prea gresesc, e singurul site unde pana acum am vazut informatie exacta, comparativ cu alte siteuri... Oricum, nu mai merita telefonul dual sim, de cand au aparut abonamentele cu minute nelimitate in toate retelele, la preturi cat de cat decente. Exceptand situatia cand chiar vrei doua numere de telefon diferite, pentru utilizari diferite. LE: Probabil "dual call" ala se refera fix la treaba asta, sa primeasca doua apeluri in acelasi timp, dar odata ce ai raspuns la unul din ele, celalalt sim devine inactiv, fiind de fapt un stand-by, deci nici o smecherie. Ca vorbesti 30-60 minute pe un sim, si in timpul asta altii cred ca tii telu inchis si nu vrei sa le raspunzi... :grin: Am spus mai sus : exact asta am probat ! Am sunat pe un sim din reteaua X, el mi-a raspuns, apoi in timpul convorbirii, l-am sunat pe al doilea sim, la el a aparut pe ecran ca mai are un apel pe al doilea sim si dintr-un buton lateral a comutat pe al doilea sim si mi-a raspuns ! Ambele convorbiri au fost mentinute si putea sa comute de pe o convorbire pe cealalta ! Deci, gsmarena, mai are mici scapari...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: Recomandari telefon mobil cu dual SIM, dar dual call ! La B7722 apar pe ecran cele doua apeluri si poti alege la care sa raspunzi, iar la 6802 apare doar unul dintre cele doua apeluri... Daca ai si raspuns, acum e clar. :wink: Referitor la HTC One, chiar e telefonul suprem al momentului. Ca l-au facut si dual sim, e cireasa de pe tort. Eu mi-am luat de vreo 4 saptamani un One Mini, pentru ca nu am vrut NFC, si confirm calitatea premium, pe langa HTC Sense care de departe da clasa la toti fabricantii de telefoane destepte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: Recomandari telefon mobil cu dual SIM, dar dual call ! Daca ai si raspuns, acum e clar. :wink: Referitor la HTC One, chiar e telefonul suprem al momentului. Ca l-au facut si dual sim, e cireasa de pe tort. Eu mi-am luat de vreo 4 saptamani un One Mini, pentru ca nu am vrut NFC, si confirm calitatea premium, pe langa HTC Sense care de departe da clasa la toti fabricantii de telefoane destepte. HTC One Mini......e cu dual sim active ? 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: Recomandari telefon mobil dual SIM active - DFSA ! ( dual SIM full active) Nu e dual sim. Am cochetat si eu intr-o vreme cu dual sim, dar atunci erau numai stifturi. Doar HTC One - 802w, de care zicea pitonul e dual sim. Dar costa mai mult decat multe trolii... :ha1 Bine, ca nici Mini nu e ieftin... dar eu m-am saturat de telefoane "ieftine"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmcdany Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: Recomandari telefon mobil cu dual SIM, dar dual call ! Salutare tuturor. Eu sunt detinatorul telefonului Samsung B7722 de care vorbea ASTRAL si pot sa confirm ca functioneaza perfect functia de Dual-Call si ESTE ACTIVA. Se poate comuta de pe Sim1 pe Sim2 apasand butonul de "switch" de pe partea lateral dreapta cum te uiti la telefon (butonul din mijloc) dupa care se raspunde normal ca la orice apel apasand butonul de raspuns ... este foarte simplu. Astral nu cred ca isi doreste o fita de telefon( HTC, Samsung Galaxy SXX sau orice alt Smart Phone) ci un telefon normal care sa-i fie usor de utilizat... si cred care sa fie la un pret rezonabil.... Sfatul meu Astrale e sa iti cauti unul ca al meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Re: Recomandari telefon mobil cu dual SIM, dar dual call ! Oricum, nu mai merita telefonul dual sim, de cand au aparut abonamentele cu minute nelimitate in toate retelele, la preturi cat de cat decente. Exceptand situatia cand chiar vrei doua numere de telefon diferite, pentru utilizari diferite. Ai dreptate, in majoritatea cazurilor e asa cum spui ... dar cand ai un telefon de la serviciu intr-o retea diferita de areteaua in care ai tu numarul tau de telefon personal ... ajungi sa umbli cu doua telefoane. Chestie care pe mine ma enerveaza maxim. Acuma ca am aflat care e telefonul care face treaba asta poate ii conving pe astia ai mei sa imi cumpere un telefon din asta. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Re: Recomandari telefon mobil dual SIM active - DFSA ! ( dual SIM full active) Desi nu se califica ...in cerintele tale ...eu am telefon dasta ...Nokia X1-01 de vreo doi ani ... Dupa doi ani ... -mi-a cazut in apa de vreo doua ori -mi-a scapat pe jos si s-a dezmembrat de mai multe ori -am calcat pe el -cred ca la un moment dat am batut chiar si cuie cu el ...telefonul inca functioneaza impecabil... Anul asta imi mai iau doua sa am de rezerva pe stoc ptr ca se pare ca prea mult nu o sa mai fie pe piata Pana la acest telefon singurul telefon care a rezistat mai mult de sase luni...vorbit masiv si purtat macelareste cu el ...6310i. Ca si pret acest telefon nou ...costa pana in 200 de lei. Ce il califica: Dupa doi ani (cred ca i-am dat si contoarele peste cap) inca tine bateria 5 zile+ asta in conditiile in care vorbesc la telefon. La inceput tinea bateria cam 10 zile fara a fi incarcat. Ca "neajunsuri": Nu ai decat telefon si atat ...nu blushtutzuri, internet sau alte bazaconii ...Daca-i faceau astia carcasa metalica indraznesc sa zic ...ca ar fi facut serioasa concurenta batranului dar titratului 6310i. Concluzia: nu cauta diamante in cacat ca nu o sa gasesti ... ia o scula buna la pret de iesire la film. Restul e total can-can. Cu apelu concomitent pe care ai putea sa-l pierzi...ai urmatoarea varianta - exista setare prin care primesti SMS ca ai avut un apel ratat...deci caz rezolvat. :grin: Editat Noiembrie 3, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Recomandari telefon mobil dual SIM active - DFSA ! ( dual SIM full active) Cu apelu concomitent pe care ai putea sa-l pierzi...ai urmatoarea varianta - exista setare prin care primesti SMS ca ai avut un apel ratat...deci caz rezolvat. :grin: Scuze de off: Si daca te suna sefu' in timp ce-i faci capu' mare amantei?:grin: SMS-ul pe care-l vei primi s-ar putea sa nu fie doar de "apel ratat":ha: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Recomandari telefon mobil dual SIM active - DFSA ! ( dual SIM full active) Te suna sefu ...oricum nu raspunzi cat vorbesti cu amanta...Mai nasol e cand vorbesti cu sefu si pierzi apelul de la amanta...Deh ...fiecare cu prioritatile lui... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Recomandari telefon mobil dual SIM active - DFSA ! ( dual SIM full active) Cochetez si eu cu ideea de a lua un dual sim.Unele au specificaia dual sim(mini-sim,dual stand-by ) si altele dual-sim,dual call(mini-sim,dual stand-by ).Ce diferenta este intre aceste specificatii?Daca nu are specificatia dual call nu iti arata daca in timp ce vorbesti si esti sunat de pe celalalt sim. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Recomandari telefon mobil dual SIM active - DFSA ! ( dual SIM full active) Nokia are dual-SIM la seria Asha, preturi de 3-400 RON, cu touch(seria 501), sau fara(210). Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Recomandari telefon mobil dual SIM active - DFSA ! ( dual SIM full active) Nokia are dual-SIM la seria Asha, preturi de 3-400 RON, cu touch(seria 501), sau fara(210). ...dar nu stie si dual-call, din pacate..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Recomandari telefon mobil dual SIM active - DFSA ! ( dual SIM full active) Acum ...haideti sa o gandim si pe partea aialalta ...Pe care telefon dualsim il tine bateria, chiar si in conditiile in care vorbesti 7 zile? Da-o incolo de DFSA ...Si mai costa si cat o masa la carciuma ... Nu sunt actionar la Nokia ...sa le fac reclama ...dar pana acum in conditiile in care am schimbat zeci de telefoane de la alea cat caramida de BCA pana la alea care le gadili cu degetu mijlociu pe burtica ...m-am oprit fix la asta ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate