LorDeko Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Ora 9:00 Rompetrol Blejoi cine vrea :old:old neaparat MT-uri si un troliu :grin: traseul soft ca data trecuta:ha1 mancarica la pachetel. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) Cred ca vin si eu cu autobuzul din dotare. Sau sa vin cu bobul de data asta? :ha1 Pentru bucuresteni propun plecarea tot la 7.30 de la Metro Baneasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) Am câteva surprize pt voi.... Nişte coborari si urcări interesante :wink: restu e can can şi ii aştept în teren pe aia care cer poze non stop si vor detalii despre traseu :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) Nişte coborari si urcări interesante :wink: Clar, io nu mai vin! :old :ha: :pr1 :ooo :hl :scr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) 90 % vine si vitara si unde tuseste la urcare mai pun si un troliu , cat despre coborari "la vale merge " . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) @Optimus ...se pun absenţe!:ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) Mie mi-a cam plăcut să chiulesc :))) ( Lasă aşa, ca să pară mai palpitant! ;) ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) il asteptam pe georgei23 sper sa nu lipseasca Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 (editat) Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) il asteptam pe georgei23 sper sa nu lipseasca Doar daca esti de acord sa facem schimb de masini pe coboririle mai interesante....sa te vad cum le cobori intr-a 1 a cu reductor..:grin: .fara frina :grin: Sunt dispus sa fac pariu cu tine pe masini: daca tu cobori pantele alea cu masina mea fara sa se aprinda stopul pe frina masina e a ta. Daca se aprinde stopul pe frina imi dai mie Y60-ul tau. Editat Octombrie 23, 2013 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) prietene eu am trecut de stadiul asta am coborit cu N masini asemenea pante e chestie de experienta pe care o dobindesti la foarte multr iesiri asa ca nu te mai vaita si incearca sa iesi cit mai des sa capeti incredere in tine si sa-ti cunosti masina nu esti primul cu pajero cu cutie automata, comentari se fac la fata locului nu in fata calculatorului din partea mea poti s-a cobori cum vrei nu o s-a te mai streseze nimeni cu sfaturi urci si cobori cum vrei tu Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) prietene eu am trecut de stadiul asta am coborit cu N masini asemenea pante e chestie de experienta pe care o dobindesti la foarte multr iesiri asa ca nu te mai vaita si incearca sa iesi cit mai des sa capeti incredere in tine si sa-ti cunosti masina nu esti primul cu pajero cu cutie automata, comentari se fac la fata locului nu in fata calculatorului din partea mea poti s-a cobori cum vrei nu o s-a te mai streseze nimeni cu sfaturi urci si cobori cum vrei tu ok. Am inteles. NU ai curaj sa faci pariul. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) cum crezi tu, nai inteles nimic pariul fal cu tine si vezi cine cistiga aroganta sau intelepciunea 1 Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 (editat) Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) Am câteva surprize pt voi.... Nişte coborari si urcări interesante :wink: restu e can can şi ii aştept în teren pe aia care cer poze non stop si vor detalii despre traseu :ha: Asta e cu dedicatie pentru mine. Ma inscriu cu mare placere, daca ma primiti; am MT-uri nu am troliu inca, dar am sufa si octeti. Le folosesc cu aceeasi placere si cand trebuie sa scot pe cineva si cand ma scoate cineva din... marmelada. Pt. ceilalti, baieti, nu transformati topicul dintr-o discutie despre iesire intr-o harjoana. Fiecare cu....(beep) jucaria lui. Eu am Pajero automat, si da, constituie uneori un dezavantaj, mai ales la coborari pe zapada sau noroi unde risti sa te duci sanie daca pisti frana. De obicei o pun in prima treapta (L) sa nu schimbe 2,3, reductorul cuplat, si intru pe santurile facute de cei dinaintea mea si o las "in nas", adica acceleratie 0. Dezavantajul apare ca nu ai ambreiaj sa-i mai castrezi nitel din viteza si din el. Tentatia sa pisti frana e mare... dar daca ai si putina inclinare laterala (pe care de multe ori s-ar putea sa nu o sesizezi) riscul sa te dai de-a berbeleacu' este tot mare. De aceea sunt precaut si prefer sa evit/sa ocolesc zonele unde am prapastia langa mine. Chiar evit iesirile pe munte in toiul iernii (traditionalele de 30 decembrie) unde sigur se-mpute treaba. Siguranta este pe primul loc, mereu si intodeauna inainte sa te arunci intr-o situatie, evalueaza riscurile! Nu este nici o rusine sa o ocolesti (daca este posibil) Eu am mers pana acolo incat sa las la volan pe altcineva ( vicecampion national) si sa trec pasager pentru un minut, in propria mea masina si sa ciulesc ochii si urechile sa invat. Eu am 2 ani de cand detin masina, si am apucat sa fac doar vreo 10 iesiri, pe cand el face asta de-o viata. Acum pot sa intreb despre traseu ? :)) De poze promit ca nu mai intreb, pun eu de data asta, ca-mi iau "scula mare" cu mine. :ft :pt Editat Octombrie 23, 2013 de MCK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) Nu m-am referit special la tine:ha1. Sunt o gramada de specimene tastaturiste neiesite in teren:ha::ha:Tot prin zona aia(schiulesti) v-a fi traseul. ceva dealuri,apoi padure si gol alpin sa ne mai bucuram de peisaje cat ne mai permite vremea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) Vine si grigguti daca mai e loc. Mercedes G lung, cu troliu, simexuri si 3 blocanti la locul lor. Daca mai vine cineva din Bucuresti as vrea sa luam legatura. 0766482513 Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 (editat) Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) Daca mai vine cineva din Bucuresti as vrea sa luam legatura. Plecam din parcarea de la Metro Baneasa la ora 7.30, ca de obicei. Te asteptam. Editat Octombrie 24, 2013 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) Dupa ultima iesire Optimus nu am fost cuminte, m-am dat cu ATV-ul in urmatorul weekend si mi-am belit genunchiu cand am sarit de pe el (a fost naravas, s-a rasturnat - long story) si mi-am rupt ligamentul incrucisat anterior + altele (nu asa grave)... Am scapat fara sa ma loveasca atv-ul dar asta e, acum operatie si pana la primavara repaus... Ma oftic dar asta e! Distractie placuta duminica si asteptam poze! :wink: "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) @popabogdan83: Nasol! Initial am crezut ca ai primit interdictie de la socrul tau pentru ca ai zgariat Jimny ultima data. :grin: Ce sa zic... sanatate maxima si sa revii in teren pe toate "rotile". :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) @popabogdan83: Nasol! Initial am crezut ca ai primit interdictie de la socrul tau pentru ca ai zgariat Jimny ultima data. :grin: Ce sa zic... sanatate maxima si sa revii in teren pe toate "rotile". :wink: Nop! Au iesit la polish :ha: Pana la urma facem offroad sau nu :grin: Multumesc pentru urari! Have fun! "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) Atentie la schimbarea orei!!!:old Sa va setati ceasurile din timp sa nu veniti cu o ora mai tarziu :sh2 :ha1 mancarica la pachet sau pe tzepusa:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zeneca Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) Nu sunt 100% sigur ca pot ajunge, dar, daca ma primiti fara troliu, as incerca sa vin si eu...cu un Jimny incaltat cu MT-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) Nu sunt 100% sigur ca pot ajunge, dar, daca ma primiti fara troliu, as incerca sa vin si eu...cu un Jimny incaltat cu MT-uri Vino Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ITLand Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) incerc sa ajung si eu,7.30metro baneasa -0723261755 LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Octombrie 26, 2013 Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) Prezent si eu :wink: la 7.30 metro 0729018500, o lista cu cei care vin facem? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Re: iesire Duminica 27.10.2013 :) Teoretic 11 masini:grin:. Practic... o sa vedem in Rompetrol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate