Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire Duminica 27.10.2013 :)

LorDeko

Postări Recomandate

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: iesire Duminica 27.10.2013 :)

Era cat p-aci sa fiti doar 10 masini si eu sa mor de ciuda ca nu ajung. Azi cand ma uit sub masina vad o pata de ulei cat o palma. Am avut in trecut o conducta de la cutia de viteze fisurata, dar era lipita bine si nu curgea deloc, desi o bagasem la greu in teren la vreo doua iesiri. Repede la service...inchis. Repede la prima vulcanizare cu rampa... noroc ca aveam ce-mi trebuie in portbagaj si eram pregatit sa remediez problema. S-a rezolvat si maine ne vedem la Rompetrol, la 9:00.

P.S Maine dimineata pana sa ne vedem, o bag la cateva urcari serioase sa ma asigur ca tine. Azi am testa-o doar pe asfalt. Daca Doamne fereste apar probleme, se gasesc cumva 3 locuri libere (eu + 2 prieteni veniti special din Bucuresti) ? Nu e musai sa fie in aceeasi masina si bineinteles cotizam la carburant.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Era cat p-aci sa fiti doar 10 masini si eu sa mor de ciuda ca nu ajung. Azi cand ma uit sub masina vad o pata de ulei cat o palma. Am avut in trecut o conducta de la cutia de viteze fisurata, dar era lipita bine si nu curgea deloc, desi o bagasem la greu in teren la vreo doua iesiri. Repede la service...inchis. Repede la prima vulcanizare cu rampa... noroc ca aveam ce-mi trebuie in portbagaj si eram pregatit sa remediez problema. S-a rezolvat si maine ne vedem la Rompetrol, la 9:00.

P.S Maine dimineata pana sa ne vedem, o bag la cateva urcari serioase sa ma asigur ca tine. Azi am testa-o doar pe asfalt. Daca Doamne fereste apar probleme, se gasesc cumva 3 locuri libere (eu + 2 prieteni veniti special din Bucuresti) ? Nu e musai sa fie in aceeasi masina si bineinteles cotizam la carburant.

Am forjat-o sa ma asigur ca e ok si acum masina mea se crede in Hansel si Gretel, lasa o urma de ulei dupa ea... fug acum iar in service, daca e de 15 minute treaba poate ajung... Mor de oftica

Link spre comentariu

Am vorbit eu cu un baiat care nu are cont aici, si astept materialele de la el, si le postez eu. Rabdare...

Si tu lasa lenea, si baga iesiri, cat mai tine vremea cu noi. :wink:

Dar si pe alte trasee, nu tot pe asta... :ha:

Link spre comentariu

Am vorbit eu cu un baiat care nu are cont aici, si astept materialele de la el, si le postez eu. Rabdare...

Si tu lasa lenea, si baga iesiri, cat mai tine vremea cu noi. :wink:

Dar si pe alte trasee, nu tot pe asta... :ha:

Duminica viitoare, se stieee:ha:

Link spre comentariu

Felicitări!:h5

V-a ieșit super tare ... traseu mișto, distracție mare:banana.

Eko - flanșe, tată. Cât mai late - chiar de 50 mm și o să fii tătic cu Jimny-ul, pe șleauri. Motor de șpan ai, anvelope ai, e și păcat în :ce mea:ha:

În rest,

toate cele bune!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare