yo2bt Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Interesant... http://silviupricope.wordpress.com/2013/05/10/tehnici-pentru-manipularea-forumurilor-pe-internet/ 2 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet Geniala analiza! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet Este prea tare topicul asta ca sa fie dat uitarii. Eu as propune chiar sa fie facut sticky. Ar face mult bine forumului. Sincer! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet UP!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet Optimus ... unde vezi tu aicea pe forum conturi clona ??? Noi deabia suntem o mana de oameni si pe deasupra si onesti / cinstiti , ne dam numele , telefonul , poze cu noi .... Eu nu am perceput NICIODATA nici o manipulare pe acest forum . Tu ai simtit ceva de esti asa de infricosat de "manipulare " :2dr ?? Editat Ianuarie 27, 2014 de calinvas o virgula :) http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet ... pe deasupra si onesti / cinstiti , ne dam numele , telefonul , poze cu noi ... :grin: Pai tocmai de-aia si trebuie sa ramana asa. :wink: Ca sa nu se inteleaga altceva: nu intentionez sa arat cu degetul pe nimeni, am vrut doar sa readuc in atentie unele aspecte mai sensibile. Acum, fiecare intelege ce vrea... Mai ales ca de multe ori unii oameni fac anumite lucruri pur si simplu din... ignoranta. Dupa cum am mai zis, pe aia care iau un salariu din activitati de-astea, mai pot sa-i inteleg, pe cand pe ceilalti... Se zice ca un om prevenit face cat 10 in necunostinta de cauza... :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet manipulari....comploturi....samd..... manipulari gasesti o gramada pe forum...la rubrica de Nissan...la cea de Jeep....de rubrica de Toyota ce sa mai spun :grin: sa fie asta semn de paranoia? Editat Ianuarie 27, 2014 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet Poate ca nu am citit eu articolul cu atentie , insa chiar credeti ca se pot aplica pe un forum punctele 24 si 25 ? Am 42 de ani ( se vede din semnatura ) si activez pe forumuri de la varsta de ... nu retin exact , insa sunt multi ani ...peste 10 . Cum m-a lovit o pasiune noua , am intrat pe un forum dedicat ,din Romania sau de peste hotare . Fara exceptie , pe orice forum , indiferent ca este de bucatarese sau de pasionati de tras cu ardcul , se creaza comunitati , se organizeaza intalniri , se formeaza un nucleu tare si oamenii simt nevoia sa discute probleme care ii apasa sau despre care sunt interesati. Ca-s sociale sau financiare ,politice ...oamenii vor sa discute . In special cu alti oameni pe care ii apreciaza . Intotdeauna , fara exceptie , apar si oameni de pareri opuse " nucleului tare " . Intotdeauna , fara exceptie , discutiile degenereaza. Intotdeauna , fara exceptie , oamenii au impresia ca-s manipulati , ascultati , monitorizati . Poate ca sunt si unii care inflameaza in aceasta directie temerile si frustrarile celor de se simt urmariti. Exista si o explicatie simpla si veche de cand lumea. Toti avem impresia ca suntem specialil. Daca ne " urmareste " careva ...macar in mintea noastra devenim speciali. Acum sa va zic de ce cred eu ca asta este o aiureala. In nici o instanta nu se va admite vreodata vreo proba virtuala. Indiferent ca este o proba asociata cu un IP. De ce ? Pentru simpul motiv ca un hacker (chiar prost) , poate posta in numele oricui , orice , sub orice IP . Astfel nici un procuror nu vine in instanta cu asemenea probe , pentru le demoleaza orice avocat . In concluzie , orice zici pe net , orice ameninti pe net , orice organizezi pe net , atata timp cat nu este dublat de probe fizice ...e chelea ....stiti voi carui organ . In unele reclame pentru provideri de servicii de internet , apare sloganul : " vino si fii cine vrei tu sa fii , la cea mai mare viteza " . Adica , in traducere libera ..pe net poti sa fii si Jack Spintecatorul , ca atata timp cat nu spinteci "live" pe nimeni ...e fx treaba matale cine te dai . PArerea mea este ca , priintre multe alte manifestari ciudate ale exprimarii pe internet ... un numitor comun este PARANOIA . Mie unul mi se par niste banalitati chestiile prezentate de nenea ala . Orice este virtual , este lovit de nulitate in teren . Nimic virtual nu poate avea vreo influenta , pe cand o mica modificare in teren poate avea multiple si necunoscute implicatii in desfasurarea unor evenimente. Ce se intampla inainte de Facebook ? Ce se intampla inainte de aparitia forumurilor ? Oamenii nu se intalneau ? Nu planuiau si nu organizau intalniri ? Nu vorbeau la telefon ? Cand nu chat-uiau ...ce naiba se intampla ? Nu se misca lumea din loc ? Dati prea multa importanta platformelor de socializare si forumurilor. Fum ..mult fum ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet manipulari....comploturi....samd..... manipulari gasesti o gramada pe forum...la rubrica de Nissan...la cea de Jeep....de rubrica de Toyota ce sa mai spun :grin: Nu stiu in alte sectiuni cum e dar la Toyota e intradevar manipulare. Manipulam prin metode directe sau subliminale ca Toyota e cea mai tare. E asa de buna manipularea ca pana si unii posesori de Jeep au recunoscut asta. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet @ JurasikMan: Man, iar o dai in sofisme... macar de-ai lua un salariu pentru toate eforturile tale... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet Optimus , este un forum liber . Daca te deranjeaza parerile mele , cred ca exista undeva o functie " Ignore " pe care o poti aplica. Scuza-ma ca nu-s de acord cu unele postari ale tale. Imi exprim ideile . Nu iau salariu pentru asta . Probabil ne vom cunoaste intr-o zi . Sunt convins ca iti vei schimba multe din parerile ( cred eu , preconcepute ) pe care le ai la adresa persoanei mele . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet Am aproape 38 de ani, stau doar pe acest forum de cativa ani si acum beau ...bere! Ursus, rece cu guler de aproximativ doua degete. E o aroganta sa bei bere iarna, nu? Si totusi prima chestie care va trece prin minte cand cititi aceste randuri este sa va ganditi la propriul frigider si speranta ca poate undeva pe acolo mai rataceste vreo bere? Asta se pune, poate fi manipulare? In ceea ce priveste masina suprema ... Max, te inseli ...nu e nici Toyota si nici Nissan ... nu e nici Jeep, nici Suzuki si nici macar Land Rover ... E SUBARU! :ha: Pot fi clasificat paranoic? Poate ...mai am vreo 5 beri in bax ...si nici macar la basca nu ma doare ... Hai noroc! :x consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet @ JurasikMan: Relax, personal nu ma deranjezi, doar iti atrageam atentia ca obisnuiesti sa o dai in sofisme. E "democratie", scrie ce vrei tu... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet i acum beau ...bere! Ursus, rece cu guler de aproximativ doua degete. E o aroganta ? Asta se pune, poate fi manipulare? Hai noroc! :x Daca ma gandesc bine , mi-a ramas o Timisoreana la doza . Manipulatorule care esti ! O sa recitesc articolul sa vad unde te incadrezi :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet Daca ma gandesc bine , mi-a ramas o Timisoreana la doza . Manipulatorule care esti ! O sa recitesc articolul sa vad unde te incadrezi :ha: Nu cred ca o sa-mi gasesti vreo incadrare, sincer ... :ha1 Pe de alta parte, te asteptam la noi la secta aia coolta scutita de taxe unde la unii se dau babe si la altii dastea mai tinere, cate una, cate doua ...poate chiar trei ... Dupa posibilitati ... :grin: Relax, este unul dintre topicurile care ar trebui sa ne binedispuna ... Ce a debitat Gigel ala acolo i-ar asigura fara probleme un loc lipsit de lumina zilei ...la Hotel Socola ... cu vedere la mare! :ha1 Editat Ianuarie 27, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Tehnici pentru manipularea forumurilor şi a informaţiilor pe Internet Nu stiu in alte sectiuni cum e dar la Toyota e intradevar manipulare. Manipulam prin metode directe sau subliminale ca Toyota e cea mai tare. E asa de buna manipularea ca pana si unii posesori de Jeep au recunoscut asta. :ha: oooo da! au recunoscut ca stock toyota e cea mai buna. o iei, ii pui gume si te dai! :tr poate sint vreo clooonaaaa... @Jurasik: da, se poate sa dam multa importanta forumurilor. totusi, nu cred ca o luam personal. habar n-ai ce porcuieli au fost pe forum dar in teren oamenii mergeau si trageau de acelasi troliu si de aceeasi masina, rizind de ce scriau pe forum. :wink: si nu te gindi ca ar fi cedat vreunul :ha: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate