ar85gyl Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 (editat) Va salut in primul rand,sunt nou intre ale jeep-urilor,vreau sa achizitionez un nissan navara-king cab nu stiu care e diferenta intre ele,ceva pareri pt motorul de 103 cp de 2,5d am auzit ca ar fi ceva probleme cu ele merita sa iau sau sa ma orientez spre altceva,va multumes Editat Octombrie 25, 2013 de Astral MERITA, NU "se merita" ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Re: Sfat achizitie Nissan navara King-cab, pana in 2001 Salut! Intai de toate Nissan nu e Jeep. Jeep e Jeep si Nissan e Nissan. Si nici Navara nu este, ci NP300. Pick-up-ul Nissan cu nume de Navara a aparut mai tarziu, prin 2006 daca nu ma insel. Eu am avut ca masina de firma un NP300 si iti spun din start ca : Nu este comoda (podea inalta si foi de arc pe spate), nu ti-o recomand ca masina de familie, e puturoasa, are trepte scurte (viteza de croaziera mica) - in concluzie, e buna doar de carat. Ca si probleme intalnite la masinile colegilor de munca (cele mai neingrijite): diferentialul spate poate face probleme (cel LSD in speta), se inlocuieste cu unul blocabil ARB care este mai util, injectoarele se pot infunda usor daca motorina nu este de calitate (ei puneau ce se livra la santiere), ambreiajul pica daca, atunci cand situatia cere, nu folosesti treapta mica a reductorului - chestiune valabila pana la urma pentru toate 4x4 echipate cu asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Octombrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Re: Sfat achizitie Nissan navara King-cab, pana in 2001 Nu o vreau pt familie,o vreau pt tractari side circulat iarna la munte sau de carat una alta,pt familie am un autoturism,ma intereseaza motorul cum este cel de 103 cp pana in 2001,multumesc oricum pt parere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Noiembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: Sfat achizitie Nissan navara King-cab, pana in 2001 pareri de la cunoscatori,saptamana asta vreau sa cumpar una daca stiti ceva sfaturi la Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Sfat achizitie Nissan navara King-cab, pana in 2001 Motorul cel de 103 csi este cel fara probleme ?sau si acesta are la fel probleme ca cel de 133,din ce mam uitat la poze pe net ar arata la fel motoarele,adtept sfaturile voastre,va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Sfat achizitie Nissan navara King-cab, pana in 2001 Nu prea sunt referinta ( pick-upurile de la Nissan ) in domeniu , la anul indicat de tine . Cam toata concurenta a fost peste ele : Hilux , Ranger , B2500 , sau L200 . In plus , consuma mult. Eu am putut compara unul mai recent (2005 ) , si este sub B 2500 la acelasi an , fara discutie. Hiluxul este , clar , peste B2500 , care b 2500 este putin sub Ranger. Mai studiaza problema ...nu te grabi sa dai banii. Da-te si cu celelalte si alege abia dupa aceea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Sfat achizitie Nissan navara King-cab, pana in 2001 Deci sa inteleg ca este cel mai slab dintre toate?de dat mam dat doar cu unul de 133 cai si am ramas impresionat,iar dintre hilux,l200 si navara sau cum io mai spune la modelul pana in 2001 este cel mai frumos ca si optic,consum mai bun ca si l200 am auzit ,este doar o parere personala cea cu frumusetea dar mersi pentru sfatul tau,o sa mai caut si sa ma dau cu celelalte,mai astept pareri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Noiembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Sfat achizitie Nissan navara King-cab, pana in 2001 mai astept unele pareri de la posesori si de la cine cunoaste,multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Sfat achizitie Nissan navara King-cab, pana in 2001 Din experiența proprie cu navara din 99 chiar primu model parca asta mai frumusel este un adevărat cal de povara , pt 100 de cai cat are este destul de bun , nu ai viteza mare dar e interesant sa mergi cu asa ceva Ma dus ai Offroad si nu a prea comentat Deci daca ai de munca pt ea, nu te grăbești si îți convine consuma de 11-13 la suta e o Masina super buna A mea are oleaca peste 400 de mii si merge ca in prima zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Noiembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 (editat) In sfarsit primesc si o parere pozitiva ,da cea de 100 cai o vreau si eu mai exact 103,ma intereseaza sa mearga bina la 100-110 iar cu consumul daca e 10-11 cand ii dai de munca e supermultumitor,mia mai zs cineva acum seara ca sunt foarte bune si de aceea nici nu prea se vand,si pe mobile sunt putine la noi in tara in afara de samsarii aia de la oradea care sunt niste epave de masini sunt foarte putine,multumesc si mai astept pareri Stii ceva schroturi de navara prin tara de unde se pot cumpara piese second? Editat Noiembrie 20, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Sfat achizitie Nissan navara King-cab, pana in 2001 Legat de ultima ta parere cu masini putine la vanzare. Sa stii ca orice Nissan tot teren cauti sunt putine . Nu ma refer aci la astea de oras ca Pathfinder, X-Trail sau Quasqai ca de astea sunt cat duce trenul. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Noiembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Sfat achizitie Nissan navara King-cab, pana in 2001 Pai inseamna ca sunt bune parerea mea,sau nu e asa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Parere Nissan navara pana in 2001 Vreau sa cumpar un nissan navara pana in 2001 motor de 103 cai pt ca am auzit ca celalat are probleme la motor,ce parere aveti despre sceasta masina,va multumesc si atept parerile voastre Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Re: Sfat achizitie Nissan navara King-cab, pana in 2001 Poate fi si asta ca sunt bune. Poate fi si ca useri de astfel de masini le iubesc cu adevarat si nu vad in ele doar satisfacerea unei nevoi . Este si pasiune la mijloc :). Cine cumpara o masina de asta de obicei o tine o vreme.... nu le tot schimba. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Re: Sfat achizitie Nissan navara King-cab, pana in 2001 Sper ca de maine sa intru si eu in posesia unei navara,mai astept parerile voastree Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nisda Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: Sfat achizitie Nissan navara King-cab, pana in 2001 Salut Eu am un King Cab din 2002 cu motorul de 133 cp .Pana acum am 6000 de km in 8 luni si sunt foarte atasat de masina.De cand am inceput cautarile am avut in minte un singur lucru-bena lunga si 2 usi-cealalta cu 4 usi ,parere personala,nue nici cal si nici magar. Am batut net-ul in fiecare zi si in final nu am gasit nimic altceva decat King Cab-ul.Chiar stiind de problemele pe care le au la motor tot am cumparat-o si nu regret.Sper ca in aceasta iarna sa imi arate si mai multe ce poate.Daca motorul este inca in mintile lui cu 300 de euro si 2 maini dibace se poate elimina cu succes problema motorului. Dar nu am cumparat nimic pana nu am facut o inspectie la reprezentanta.Asta a fost conditia mea. Succes la cumparaturi. D22 King Cab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sombody Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: Sfat achizitie Nissan navara King-cab, pana in 2001 Salut Eu am un King Cab din 2002 cu motorul de 133 cp .Pana acum am 6000 de km in 8 luni si sunt foarte atasat de masina.De cand am inceput cautarile am avut in minte un singur lucru-bena lunga si 2 usi-cealalta cu 4 usi ,parere personala,nue nici cal si nici magar. Am batut net-ul in fiecare zi si in final nu am gasit nimic altceva decat King Cab-ul.Chiar stiind de problemele pe care le au la motor tot am cumparat-o si nu regret.Sper ca in aceasta iarna sa imi arate si mai multe ce poate.Daca motorul este inca in mintile lui cu 300 de euro si 2 maini dibace se poate elimina cu succes problema motorului. Dar nu am cumparat nimic pana nu am facut o inspectie la reprezentanta.Asta a fost conditia mea. Succes la cumparaturi. Salut, Nu m-as arunca la Navara, stiu o flota de 13 masini luate de noi la care au picat cardanele pe rand. Discutii aprinse cu Nissan sa le schimbe pe garantie chiar daca iesisera.E greu sa-ti dai seama cat de fiabila este o masina daca nu poti monitoriza o flota sau macar de la 10 masini in sus.Numai atunci iti poti da seama care sunt defectele de fabricatie, cei de la service stiu cu siguranta dar bineinteles ca nu spun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate