alexei Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Salut, Am cumparat masina fara randul al 3lea de scaune (cele 2 rabatabile din portbagaj) si as avea nevoie de ele pentru o saptamana, incepand de duminica asta - 27 oct si pana duminica viitoare 3 noiembrie. Daca fac rost de aceste scaune, ma descurc cu o singura masina, daca nu, trebuie sa ma misc cu doua masini (logistica mai complicata) Daca are cineva aceste scaune si nu le foloseste si mi le poate imprumuta pentru o saptamana, as fi recunoascator - :2dr dau o bere contact - aici sau la telefon o7 54 o7o 684 Eu sunt in Bucuresti. Multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Octombrie 26, 2013 Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Re: ajutor - imprumut scaune randul 3 pt Nissan patrol Y61 Salut, suna-ma astazi la 0730.587.225 si te rezolv. Daca nu raspund, insista (ca sunt prin curte). Eddy. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat August 3, 2015 Autor Partajează Postat August 3, 2015 (editat) Re: ajutor - imprumut scaune randul 3 pt Nissan patrol Y61 Salutare tuturor, Ma poate ajuta cineva pentru o zi sa imi imprumute randul 3 de scaune (cele din portbagaj) pentru Y61 lung 2003? Multumiri in avans! contact - aici sau la telefon o7 54 o7o 684 LE - Am rezolvat, multumesc! Editat August 4, 2015 de alexei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate