Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lupul Alb - Patrol Y60 RD28T

JorJ

Postări Recomandate

Re: Lupul Alb - Patrol Y60 RD28T

@JorJ : imi spui te rog de unde si cu cat ai luat suporturile de portbagaj, m-am uitat pe site la Ironman Romania dar nu am vazut sa le aiba la vanzare. Mersi

Pe site e posibil sa fie portbagajul cu tot cu accesorii. Vorbeste direct cu reprezentantul Ironman 4x4, dl. Alec Preotu (alec.preotu@ironman4x4.ro) si sigur iti ofera o solutie.

W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumos proiect si frumoasa prezentare.

Rollbarul ala din PVC nu are ce cauta,daca tot ocupi spatiul interior si ai renuntat la bancheta fa un rollbar adevarat care iti ocupa acelasi spatiu si pote sa-ti fie si de mare folos daca cumva rastorni masina.

Bravo inca o data :wink:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Bravo! Din prezentare/imagini precum si din clipuri dai dovada de multa munca, eleganta, stil! Ce mai, e super!

P.S. ai supus masina la traseul ce apare in clip la minutul 9:33, in conditii de noroi, dupa o ploaie? E un traseu misto!

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Nu stiu cum sa exprim corect in scris , dar mie , masina aceasta imi pare ca un actor de top intr-un film de Oscar . Seamana cu acele fiare , care au un destin special , aproape uman . Felicitarile nici nu isi mai au rostul pentru proprietar si pentru cei care au muncit la realizarea ei . Ar trebui facut un documentar care sa fie televizat.

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare