Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vitan-paradisul jepcarilor

air_wolf

Postări Recomandate

am avut neplacuta "placere" sa cumpar simbata din tirg de la vitan. pe linga cei 25+3 lei platiti in plus pe conducta de frina de papuc si calitatea ei este sub cea de 40 de lei achizitionata din magazin specializat de pe pantelimon.

asa ca, daca vreti ceva prost si scump, este locul ideal de unde sa va faceti cumparaturile.

stiu ca parca mai exista un topic similar dar nu l-am gasit...

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: vitan-paradisul jepcarilor

Cine dracu te-a pus sa te duci acolo?

Treci pe la mine sa ne omenim cu un trascau bun de prune ca sa-ti mai treaca supararea.

On topic , desi este foarte aproape de locul in care imi desfasor activitatea nu trec pe acolo mai des de 3-4 ori pe an.Sa sti ca poti gasi la Vitan maruntisuri care in alta parte nu sunt.De ex eu mi-am achizitionat de acolo furtune pentru apa cu insertie de textil la 30 lei/m.Nu am gasit furtune de apa care sa se vanda la metru liniar pe diferite dimensiuni la nici un magazin de piese auto in bucuresti.De cumparat pe original nu poate fi vorba pentru ca sti si tu cat costa OEM.

Link spre comentariu

Edi,

Conducta de frana de papuc (cea din cupru), are cca 5mm grosime, are circa 4.2- 4.6 m si costa ...cam 60-70 de lei (ultima data am cumparat acest produs acum vreo doua-trei luni).

Eu marturisesc ca mai cumpar una alta din vitan DAR din anumite locuri de la anumiti oameni pe care ii cunosc de ani de zile. In ultimii 3 ani n-am fost pacalit niciodata nici calitativ, nici cantitativ si nici la portofel din simplul motiv ca acei comercianti de la care cumpar vor sa ma aiba in continuare de client.

De fiecare data am solicitat si primit bon fiscal iar daca vreodata au existat probleme produsul a fost inlocuit fara nici cea mai mica urma de caraiala. Sa va zic ca am schimbat chiar la un moment dat si ceva scule pe "garantie"?

Acolo tarabagii sunt cateva sute ... deci ...padurea deasa ...si pe alocuri inevitabil ...si uscaturi!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

In vitan am avut neplacuta surpriza sa gasesc repere al caror pret era cu 10-30% mai mare decat in magazinele de piese din cartier (Berceni). In afara de cauciucaraie vrac (futune, chedere, etc.) nu prea mai merita nimic cumparat de acolo.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Pai nici nu ai ce sa cumperi.Au ramas cateva ''magazine'' cu piese ok in rest numai giugiumele, beculete, goarne, leduri, scule de proasta calitate.Eu m-am tepuit acum vreo 2 ani cu niste saboti de Supernova ''de fabrica''.Cand am ajuns la service surpriza erau praf, inapoi cu ei nu m-am dus deoarece trecuse ceva timp, dar magazinul daca ma duc il recunosc.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Yonutz, am luat cu 40 de lei o conducta de 4m (returul de benzina) net superioara calitativ, de la un magazin de pe pantelimon. in vitan este 20 de lei metrul.

la MCV, am vrut sa iau jaluzeaua de la portbagaj, cea pe care o am s-a rupt. 385 de lei in conditiile in care pe cea de fabrica, din reprezentanta, dau 436 de lei si am si 10% reducere.

@Alin: :2dr ai dreptate, parca ar fi 200km intre noi :x

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare