Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Remorca pentru RZR

andrei4x4

Postări Recomandate

Foto.thumb.JPG.565db4984dadb19e5bacf0b57fed2220.JPGFoto(1).thumb.JPG.2195cb97eb2942713553e76b658fff37.JPG

Am construit si eu o remorca pentru RZR.Tot asa am facut sie eu flanse cu patru gauri si la exterior 8 prezoane,ca sa se potriveasca jante de Hummer cu 38 turi pe ele.Mie personal imi place ca rotile de la remorca au cam aceasi inaltime cu ale masini.

Sunt curios cum sunt parerile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Remorca pentru expeditie

[ATTACH=CONFIG]192607[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192606[/ATTACH]

Am construit si eu o remorca pentru RZR.Tot asa am facut sie eu flanse cu patru gauri si la exterior 8 prezoane,ca sa se potriveasca jante de Hummer cu 38 turi pe ele.Mie personal imi place ca rotile de la remorca au cam aceasi inaltime cu ale masini.

Cred ca ai gresit "un pic" topicul:wink: Aici se vorbea despre amenajarea unei remorci "de expeditie". Adica, "o chestie", trasa de o masina si pe teren ceva mai "accidentat" (un forestier de exemplu). Si care sa beneficieze de dotari specifice scopului.

Ceea ce ne prezinti tu, cu mare greutate va putea parasi asfaltul (datorita in primul rand inaltimii ei). Si scopul ei este (aproape) unic: in afara de transportul RZR-ului, cred ca poate fi folosita numai la carat diverse chestii, nu foarte grele totusi, dar voluminoase.

Ar fi fost mult mai util daca deschideai un topic nou in care sa ne prezinti realizarea ta, eventual cu ceva amanunte despre solutiile alese.

Altfel, arata bine (la prima vedere) si pare potrivita destinatiei. Dar sunt multe de discutat (si carcotit:grin::grin:) despre ea.

Roaga un moderator sa-ti mute postarile intr-un topic nou si vei avea parte si de feedback pe masura:wink:

Editat de teddybear

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Imi pare rau daca te-am deranjat asa de rau cu remorca mea.Imi cer iertare si iti promit ca nu am sa mai fac niciodata.

In privinta"drumului forestier"!Cred ca te referi la acel drum asfaltat din padure de la Snagov care il parcurg eu in Weekend ca sa fac gratar si sa ascult manele dupa care arunc gunoaiele pe jos.Asta ai observat tu cand ai vazut un Hummer, nu?E clar ca eu nu ma pricep la "teren accidentat"!Tu ca un expert in domeniul asta ti-ai dat seama imediat ca unul care are un Hummer nu stie nimic despre lucrurile astea si a trebuit sa sari pe mine imediat,chiar daca tu nu aveai nici o treaba cu discutia de mai devreme (despre chestii dinastea care sunt trase de o masina si pe teren accidentat).

Din auzite stiu ca de obicei"chestiile astea care sunt trase de o masina si pe teren accidentat"se numesc:Land Rover!Sau auzi ce zice vecinul de la patru(el a facut mult teren accidentat)s-ar mai numi si Paltoane Englezesti!El a zis ca cine face "teren accidentat" de mult timp ,asa cum imi imaginez eu ca faci tu, ar trebui sa stie ce inseamna asta cu paltoanele.Eu unul nu stiu ce vrea sa spuna.

Dar despre asta se poate discuta si carcoti mult!

Te salut si te admir ca m-ai adus din nou cu rotile pe asfalt unde imi este locul.Mi se urcase deja la cap.Am crezut ca daca am "jeap" pot sa merg peste tot cu el,dar uite ca e remorca prea jos si tot la Snagov la gratar ma duc.

• Like 1
Link spre comentariu

Imi pare rau daca te-am deranjat asa de rau cu remorca mea.Imi cer iertare si iti promit ca nu am sa mai fac niciodata.

In privinta"drumului forestier"!Cred ca te referi la acel drum asfaltat din padure de la Snagov care il parcurg eu in Weekend ca sa fac gratar si sa ascult manele dupa care arunc gunoaiele pe jos.Asta ai observat tu cand ai vazut un Hummer, nu?E clar ca eu nu ma pricep la "teren accidentat"!Tu ca un expert in domeniul asta ti-ai dat seama imediat ca unul care are un Hummer nu stie nimic despre lucrurile astea si a trebuit sa sari pe mine imediat,chiar daca tu nu aveai nici o treaba cu discutia de mai devreme (despre chestii dinastea care sunt trase de o masina si pe teren accidentat).

Din auzite stiu ca de obicei"chestiile astea care sunt trase de o masina si pe teren accidentat"se numesc:Land Rover!Sau auzi ce zice vecinul de la patru(el a facut mult teren accidentat)s-ar mai numi si Paltoane Englezesti!El a zis ca cine face "teren accidentat" de mult timp ,asa cum imi imaginez eu ca faci tu, ar trebui sa stie ce inseamna asta cu paltoanele.Eu unul nu stiu ce vrea sa spuna.

Dar despre asta se poate discuta si carcoti mult!

Te salut si te admir ca m-ai adus din nou cu rotile pe asfalt unde imi este locul.Mi se urcase deja la cap.Am crezut ca daca am "jeap" pot sa merg peste tot cu el,dar uite ca e remorca prea jos si tot la Snagov la gratar ma duc.

Am vazut ca esti vechi pe forum dar, prin ce ai postat aici nu demonstrezi decat ca ori n-ai citit ce am scris, ori n-ai inteles ce am vrut sa spun.

Topicul de fata se numeste "Remorca de expeditie". Daca remorca ta nu are vreun sistem special de suspensie si, totodata, vreun "accesoriu" care nu apare in poze, (ma refer aici la ceva de genul "suprastructura" care sa contina/sustina bagaje, cort, etc.), in cazul asta nu se incadreaza in subiectul topicului.

Mai mult, consider ca remorca ta ar merita un topic separat unde sa prezinti constructia si solutiile tehnice alese.

(Daca tu personal iesi de pe asfalt cu remorca asta, devin si eu curios sa cunosc amanunte tehnice privind constructia ei.)

Parerea mea.

Pe de alta parte, n-am comentat in nici un fel "cu ce" sau "pe unde" te "dai" cu masina, este strict alegerea ta si nu am nici un motiv sa comentez nici macar alegerea masinii. Daca ai fi avut curiozitatea sa imi verifici macar posturile din sectiunea Land Rover, probabil ca ai fi vazut ca nu obisnuiesc sa comentez in nici un fel alegerea nimanui in ce priveste marca sau modelul de masina. (caterinca pe tema marcii masinii detinute o fac strict cu cativa prieteni buni, care stiu ca "gusta" genul asta de glume)

(P.S sa stii ca, in linii mari, Hummerul nu-mi displace, doar ca nu este masina pe care mi-o doresc:grin:)

La buna vedere!

• Like 1

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Nu te supara, dar nu-ti inteleg enervarea! Ti s-a sugerat doar ca era bine sa deschizi un topic separat cu proiectul tau! Proiect ce nu cred ca se incadreaza la categoria remorca de expeditie! Nu a facut nimeni nici o referire la masina ce o detii, sau la comportamentul tau! Cineva a exprimat o parere si ai trecut la atac in mod violent si nejustificat! Ti-ai transformat proiectul in realitate, bravo tie, dar pe aici de regula oamenii respecta opinia celorlalti! Si poate uneori tragem si ceva invataminte din aceste opinii, indiferent ce masini au cei ce le formuleaza! :uameni

Editat de Iulian G
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Re: Remorca pentru RZR

[ATTACH=CONFIG]192607[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192606[/ATTACH]

Acum,dupa ce am citit topicul tau si am vazut pozele,mi-am adus aminte ca in perioada Craciunului 2013 te-am vazut pe DN1,in dreptul loc. Comarnic.

Ce sa spun...de mare efect...

Nu stiu ce sa spun de remorca,Hummer-ul mi-a acaparat toata atentia...uitandu-ma in oglinda dupa tine,am remarcat ca aveai dupa tine o remorca si un atelaj micut sub o prelata neagra.

O imagine de ansamblu foarte pronuntata...BRAVO!

:h5

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare