Yonutz Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Arcurile au fost pe un Isuzu Trooper model '90, sunt din 5 foi. Nu au bridele. Cel care le-a dat jos, si-a pus pe masina IronMan. Din cate am vazut inca nu si-au spus ultimul cuvant...adica mi s-au parut a fi bune (cred ca sunt de la OME) Poate ii vor folosi cuiva...cine stie. Se doneaza de preferat personal undeva in zona de S, Bucuresti. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: Donez arcuri spate lamelare Isuzu Trooper model '90 Salutam! daca nu vrea un posesor de isuzu sa le ia ma inscriu eu pentru ele (mie imi trebuiesc pentru o remorca) Moltumesc ! Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: Donez arcuri spate lamelare Isuzu Trooper model '90 ADJUDECAT! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate